Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
JLo prvýkrát prehovorila o vzťahu s Affleckom! Ten si zaspomínal na jej utrpenie!
Zdielať na

JLo prvýkrát prehovorila o vzťahu s Affleckom! Ten si zaspomínal na jej utrpenie!

Archívna reportáž

Už zopár týždňov neskrývajú hollywoodske hviezdy Jennifer Lopez (51) a Ben Affleck (48) svoju lásku pred verejnosťou. Všetci ich priaznivci sú nadšení, obaja zaľúbenci vyzerajú šťastne, čo sa ešte pred nedávnom zďaleka nedalo povedať ani o jednom z nich. Ben sa cítil opustený po rozvode s manželkou a hľadal partnerku dokonca aj na zoznamke, Jen sa zas trápila s neverným Rodriguezom, s ktorým bola aj zasnúbená.

Zrejme to bol hollywoodsky krásavec Ben Affleck, kto prvý zacítil príležitosť a svoju bývalú snúbenicu zatúžil získať späť. A ako vidieť, podarilo sa mu to. Jennifer Lopez pri ňom priam žiari od lásky a šťastia, píše portál People. Aj pred takmer dvadsiatimi rokmi, keď začali po zoznámení sa vo filme Gigli spolu randiť, to medzi hviezdnym párom veľmi iskrilo. Po krátkom čase sa zasnúbili a mala sa konať svadba. Šialenstvo okolo nich však neustáli a rozišli sa. 

Pár rokov po rozchode sa Affleck v istej britskej šou k rozchodu vrátil. "Myslím si, že sme s Jen urobili chybu v tom, že sme sa do seba zaľúbili, boli sme nadšení a možno až príliš prístupní," vysvetľoval Affleck chybu, ktorú podľa neho spravili. "Myslím, že ani jeden z nás nepredpokladal, do akej miery nám to vezme náš vlastný svet," doplnil svoj názor na tlak verejnosti, ktorý vtedy cítili. Aj Jennifer v roku 2016 v Jess Cagle Interview uviedla, že bláznivá pozornosť médií ovplyvnila jej a Benov vzťah. Pripustila, že medzi nimi "existovala skutočná láska". Nakoniec to bol podľa všetkého Ben, ktorý sa rozhodol v roku 2004 od Lopez odísť. "Prvýkrát som mala zlomené srdce," prehlásila vtedy nešťastná americká hviezda.

Ben sa nehanbí hovoriť otvorene ani o svojom boji s alkoholizmom:

​V súčasnosti vidí Affleck rozchod s Lopez aj z trochu iného uhlu pohľadu. "Chodil som s Jennifer Lopez, čo bolo sústo pre bulvár. Potrebovali mať o čom písať a my sme boli tou témou. Ľudia voči nej boli takí zlí, správali sa sexisticky, rasisticky, odporne a podlo. Písali sa o nej také nezmysly, že pokiaľ by ich napísal niekto dnes, asi by ho zato vyhodili z práce. Teraz je rešpektovaná za to, čo dokázala, odkiaľ pochádza a akú prácu odviedla, a tiež si ten rešpekt aj zaslúži, do pekla," pripomenul, aké krutosti si JLo musela pred rokmi na svoju adresu prečítať či vypočuť. To, čo vtedy ich vzťah pochovalo, už ale dnes nehrozí. Obaja sú už zrelí a ostrieľaní matadori, pribudli im aj skúsenosti, ale najmä nadhľad, takže niečo podobné by ich už ohrozovať nemalo.

Na Instagram zatiaľ vzťah Bena a Jen zjavne nedozrel, speváčka aktuálne promuje novú pieseň:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

"Sú spolu veľmi šťastní," prezradil zdroj z ich blízkosti pre People. "Nejde o chvíľkový vzťah. Berú ho vážne a chcú, aby bol trvalý," dodal. Spočiatku zisťovali, či to nie je len návrat z nostalgie. Často boli preto spolu a zdá sa, že im to skvelo funguje. "Jen je nadšená a Benovi skutočne verí," povedal zdroj agentúre ET. "Páči sa jej, že chodia na rande a bavia sa," pridal s tým, že Lopez kvituje aj jeho inteligenciu. Pár bolo možné vidieť spolu na mnohých miestach, dokonca Ben sa družne bavil aj s mamou Jennifer, ako aj s jej dvojčatami zo vzťahu so spevákom Marcom Anthonym. "Je mi dobre. Momentálne milujem svoj život. Milujem to, čo robím. Milujem, kde som. Milujem človeka, ku ktorému som smerovala a stávam sa ním. A tento druh radosti, ten druh šťastia, ten druh lásky ma inšpiruje," dojímala sa Jen v The Zane Lowe Show. "Som veľmi šťastná...Toto je ono. Nikdy mi nebolo lepšie," zverila sa. Do akej miery za to môže aj Ben, je už asi len zbytočná otázka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie