Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdna modelka Naomi Campbell sa stala mamou ako 51-ročná! TOTO je jej vyznanie šťastia!
Zdielať na

Hviezdna modelka Naomi Campbell sa stala mamou ako 51-ročná! TOTO je jej vyznanie šťastia!

Archívna reportáž

Ak niekoho v módnom biznise možno nazvať enfant terrible, teda "príšerným dieťaťom", je to spomedzi modeliek rozhodne čokoládová kráska Naomi Campbell. Tak, ako ohuruje už vyše tri dekády svojími dlhokánskymi nohami, dokonalou figúrou a krásnou tvárou, tak desí ľudí vo svojom okolí, predovšetkým svojich zamestnancov, povráva sa. Azda aj pre jej povahu sa jej nepodarilo mať nikdy dlhodobý vzťah, ktorý by vyústili do založenia rodiny. No aspoň niečo sa práve zmenilo.

Naomi Campbell prestriedala v živote kopu mužov, aj slávnych, vrátane herca Roberta de Nira, Michaela Fassbendera, Gerarda Butlera, Liama Paynea, Quincyho Jonesa či Flavia Briatoreho a iných. Dlhšie, ako zhruba šesť rokov jej ale žiadny vzťah nevydržal, aj tých bolo len zopár. A zrazu má hviezda 50 rokov a rodina nikde. No rozhodla sa to zmeniť.

Naomi, ktorá zažiarila aj ako hviezda v klipoch Michaela Jacksona či Georgea Michaela, je povestná cholerickou povahou a šialenými maniermi. Bývalé zamestnankyne pre ňu obvykle nemajú pekné slovo a už bola obvinená aj z fyzického napadnutia. Azda aj preto si mnohí hovorili, že je pochopiteľné, že s ňou nikto dlho nevydrží a nezaloží si rodinu.

O pár dní, 22. mája, oslávi hviezda už 51 rokov:

​Modelka na to ostala sama, no dočkala sa. Bez toho, aby vopred avizovala, že sa niečo podobné chystá spraviť, sa zrazu pochválila na Instagrame fotkou maličkých nožičiek vo svojej dlani. "Krásne malé požehnanie si ma vybralo za svoju mamu. Som taká hrdá, že mám túto jemnú dušičku v mojom živote. Nejestvujú slová, ktoré by opísali to životné puto, ktoré teraz s tebou zdieľam, môj anjelik. Väčšej lásky niet," oduševnila sa zjavne dočista dojatá novopečená mama.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi)

Hoci nepripísala žiadne detaily, je isté, že to nebola ona, kto dieťa donosil a zrejme ani neposkytla svoje vajíčko. Dievčatko si podľa všetkého adoptovala, no nepochybne ho zahrnie nekonečným luxusom a láskou, akú zrejme doteraz ešte k nikomu necítila. Gratulácie sa už hrnú.

Súvisiace články

Najčítanejšie