Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jessica Alves, predtým známa ako Rodrigo, sa ukázala úplne NAHÁ! Šokujúce krivky!
Zdielať na

Jessica Alves, predtým známa ako Rodrigo, sa ukázala úplne NAHÁ! Šokujúce krivky!

Zdroj: Instagram/Jessica Alves

Brazílska televízna hviezdička a influencerka, ktorá sa kedysi volala Rodrigo a bola mužom, neskôr živým Kenom, sa dnes už pýši titulom "žena". Podľa jej vlastných slov žila až do premeny na dlhovlasú a prsnatú ženu ako húsenica v kukle, a premenila sa až zmenou pohlavia na krásneho motýľa. Nuž, proti gustu žiaden dišputát, napokon dôkazom toho, že nie je jediná, kto si myslí, že dobre vyzerá, sú aj údajné ponuky na sex. Jessica totiž premenou na ženu nezískala iba nové ženské pohlavné orgány, ale zložitá operácia jej zabezpečila aj "panenstvo". O to sa vraj teraz bijú muži po celom svete, aspoň tak to tvrdí samozvaná transgender modelka.

Jessica Alves sa nedávno posťažovala a zároveň aj pochválila, že dostáva rôzne návrhy na sex za horibilné finančné odmeny, ktoré však podľa vlastných slov rázne odmieta. Nechce si totiž nechať za milostné hrátky platiť len tak hocikým. Rada by totiž znovunadobudnuté svoje panenstvo stratila s niekým, koho miluje, pričom s tým šťastlivcom si zároveň hodlá rovno založiť rodinu. 

Jessica si plánuje nájsť totho pravého, ako inak, prostredníctvom reality šou, ktorá nesie pracovný názov Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life, avšak momentálne je okolo jej spracovania podozrivé ticho. Azda je to kvôli pandemickým opatreniam, ktoré bránia vyhlásením konkurzov v krajinách ako Veľká Británia, Taliansko, Nemecko, Španielsko, Francúzsko, USA, Holandsko a tiež v rodnej Brazílii, kde plánuje hľadať muža svojich snov, ktorému zároveň venuje svoj venček. Avšak dovtedy musí podľa jej vlastných slov odolávať množstvu návrhov, ktoré dostáva veľakrát od veľmi majetných mužov z celého sveta.

Jessica sa stala aj tvárou istej kliniky v Turecku, v ktorej podstúpila ozdravnú kúru:

"Jeden mi dokonca ponúkol 460 tisíc, aby ma mohol odpaniť. Ja by som ale svoje telo nikdy nepredala. hľadám skutočnú lásku, nie tú za peniaze," nechala sa nedávno počuť. Niet sa však čo čudovať, keďže Instagram Jessicy je plný vyzývavých fotografií, kde hrajú hlavnú úlohu jej nové megarpsia. Nedávno dokonca nakrútila video, kde sa natoľko rozšantila, že jej "náhodou" vykukla bradavka. Ako sama naznačila, administrátori sociálnej siete jej občas príspevky kvôli príliš dráždivému obsahu aj zablokujú. Ako napríklad aj ten, kde zo seba úplne zhodila akékoľvek šatstvo a tie najintímnejšie partie si prekryla emoji symbolmi ohníkov.

Niektoré jej príspevky nevydržia na Instagrame dlhšie ako pár minút, kvôli ich dráždivému obsahu ich totiž administrátori zablokujú. Aj na fotke nižšie stratila Jessica nielen šaty, ale aj zábrany, na jej profile ju už viac nenájdete:

Instagram/Jessica Alves

​Jessica napriek tomu zaryto tvrdí, že jej povrchné známosti nič nehovoria. Hľadá totiž otca svojich detí a netají sa tým, že tak, ako mnohé iné ženy, aj ona túži po vlastnej rodine. "Ak si budem musieť počkať na toho pravého, počkám si. Rada by som mala dieťa. Predstavujem si, že sa starám o svoje vlastné bábätko a po mojom boku je niekto, kto ma miluje a prijíma ma takú aká som," povedala už dávnejšie v rozhovore pre britský denník Daily Mail Jessica, ktorá do dnešného dňa podstúpila viac ako stovku plastických operácií, vrátane tých, pri ktorých jej zachraňovali rozpadávajúci sa nos. To ako si predstavuje priviesť na svet vlastné bábätko nie je celkom jasné, zrejme by ju mali lekári informovať, že maternicu stále nemá. Mnohí jej priaznivci sa obávajú skôr o jej vlastný život a podlomené zdravie, ktoré za roky zásahov dostalo poriadne zabrať.

Súvisiace články

Najčítanejšie