Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Je z nej vydatá žena! Hviezdna speváčka sa po 16 mesiacoch vzťahu v tajnosti vydala!
Zdielať na

Je z nej vydatá žena! Hviezdna speváčka sa po 16 mesiacoch vzťahu v tajnosti vydala!

Archívna reportáž

Spoza veľkej mláky prišla poriadne prekvapivá správa. Jedna z najslávnejších speváčok súčasnosti, 27-ročná Ariana Grande, sa vydala za svojho o dva roky mladšieho snúbenca. Stalo sa to v absolútnej tichosti, podobne, ako si strážia súkromie už od začiatku vzťahu.

Ako informoval portál TMZ.com, 27-ročná Ariana Grande a 25-ročný Dalton Gomez sú už manželia. Svadba sa konala v jej dome v Montecite, ktorý kúpila prednedávnom od moderátorky Ellen DeGeneres a nešlo o žiadny búrlivý žúr s hromadnou účasťou, práve naopak.

Súkormného obradu sa zúčastnilo sotva dvadsať najbližších a aj obrad bol poňatý veľmi neformálne. Bolo to vraj veľmi intímne a naplnené veľkou láskou. Nie je jasné, či išlo o dlhšie plánovanú akciu, alebo sa rozhodli spontánne len krátko pred ich veľkým dňom.

Zásnuby s Daltonom neboli Arianine prvé, no svadba rozhodne áno:

​K uzavretiu manželstva prišlo len niečo málo vyše roka odkedy sa dal pár dokopy. Dalton Gomez pritom nie je ani trochu zo sveta šoubiznisu, mladík je "len" realitný agent, aj preto si svoje súkromie úzkostlivo strážili, no nebolo to jednoduché. "Začínalo byť pre nich zložité stretávať sa, a tak sa rozhodla chopiť šance. Sú neuveriteľne šťastní," prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti páru pre portál People

Takto ohlásila Ariana zásnuby:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande)

Držiteľka 22 zápisov v Guinessovej knihe rekorodov a desiatok hudobných cien sa s Daltonom sa zasnúbila v decembri minulého roku, tesne pred Vianocami. Mladíka prijala s nadšením aj speváčkina rodina. "Som taká nadšená, že môžem privítať Daltona Gomeza v našej rodine! Ariana, tak veľmi teba a Daltona milujem! Na vaš šťastie až do smrti," napísala oduševnene čerstvá svokra. "Sú veľmi zamilovaní a odhodlaní stráviť spolu zvyšok života," prezradil o páre ich nemenovaný blízky priateľ. Snáď im manželstvo dlho vydrží napriek životu pod drobnohľadom.

Súvisiace články

Najčítanejšie