Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Si ako morská príšera, máš hlavu ako modlivka! Prečo TOTO počúva Mamba Dasha od svojho Tonyho?!
Zdielať na

Si ako morská príšera, máš hlavu ako modlivka! Prečo TOTO počúva Mamba Dasha od svojho Tonyho?!

Archívna reportáž

Sú spolu šesť rokov, majú pomaly trojročného synčeka, stavajú dom, no aj tak pôsobia, akoby sa dali dokopy len včera. Teda minimálne čo sa týka zamilovanosti to medzi Dášou Šarközyovou a Martinom Rakickým, teda speváčkou Mambou Dashou a tanečníkom Tonym Poruchom, obomi tak trochu aj hercami.

Najmä Mamba Dasha (31) je do svojho partnera, otca ich synčeka Manola, zamilovaná zjavne až po uši, o čom svedčia jej opakujúce sa vyznania lásky a obdivu voči skvelému tanečníkovi Tonymu Poruchovi. No ani on nešetrí peknými slovami na adresu svojej polovičky, hoci niekedy volí skutočne čudné prirovnania.

Ťažko hodnotiť, či skutočne platí vo všeobecnosti, že ženy sú romantickejšie ako muži, nakoľko ak je romantický muž, je to skutočne "jedna báseň". No to asi nebude tak celkom prípad Tonyho Poruchu, ktorého umelecké črevo je asi dočista zamerané na tanec a pre poetiku vyznaní už veľa neostalo.

Dáša a Tony sa spolu objavili aj v jojkárskom seriáli Nový život:

​Inak sa nedá vysvetliť, akými slovami skladá komplimenty svojej milovanej Dáške. Tá ich práve pre pobavenie zverejnila na Instagrame. "'Tu si pekná... Vyzeráš ako taká morská príšera alebo siréna, čo je krásna a potom otvorí pusu a má špicaté zuby.' Tono minulý týždeň - 'Tuším si schudla z hlavy, máš ju takú peknú, ako modlivka...' Aj vy dostávate podobne 'komplimenty'?" opýtala sa Mamba pobavene svojich fanúšičiek. To, čo nasledovalo, by stačilo na knihu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Aj Dáša pripomenula, ako jej bývalý priateľ zalichotil, že vonia ako šteniatka, no niektoré z komentujúcich pridali skutočne ťažké kalibre. "Máš jemnú pleť ako teflón," spomenula si jedna. "Láska tento rok su na miss také škraty, že aj ty si mohla ísť," odcitovala priateľa ďalšia. "Máš tak krásne vlasy ako konský chvost," znel ďalší príspevok.  "Máš pekné oči, krásnu farbu, zaujímavé, také zákerné ako mačka," pobavila iná komentujúca. "Láska ty máš cicky ako sieťky citrónov," snažil sa o pochvalu istý nešťastník a mnohé ďalšie nepodarené komplimenty pribúdali. Je jasné, že Mamba v tom nie je sama, podstatné je, že to tí chlapi mysleli dobre, hoci náklonnosť prejavili neveľmi podarene.

Súvisiace články

Najčítanejšie