Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herec sa pochválil fotkou novej rodiny, slávna exmanželka mu to TAKTO okomentovala!
Zdielať na

Herec sa pochválil fotkou novej rodiny, slávna exmanželka mu to TAKTO okomentovala!

Archívna reportáž

Čas väčšinou zahojí všetky rany a krivdy, avšak v prípade celebrít nie sú rozvody a rozchody práve ľahkým orieškom, práve pre neustálu pozornosť a zvedavých fanúšikov. Od rozvodu niekdajšieho známeho hollywodskeho páru Basinger-Baldwin ubehlo už takmer dvadsať rokov, a Alec sa medzitým stal otcom šiestich malých detí. K verejnému prelomeniu ľadov však prišlo až prednedávnom. Matka ich spoločnej dcéry, modelky Ireland Baldwin, a zároveň slávna herečka Kim Basinger, totiž poprvýkrát komentovala na sociálnych sieťach exmanželovu novú rodinu.

Herečka Kim Basinger (67) na sociálnej sieti komentovala rodinnú fotografiu svojho exmanžela Aleca Baldwina (63), na ktorej sedí na gauči v spoločnosti svojich troch zo šiestich detí, ktoré má so svojou druhou manželkou,  lektorkou jogy a poradkyňou v oblasti zdravého životného štýlu, Hilariou Baldwin (37).

Niekdajší miláčikovia Hollywoodu, Kim Basinger a Alec Baldwin zahoreli láskou, kde inde, ako na pľaci, konkrétne pri nakrúcaní filmu Marrying Man z roku 1991. Ich deväťročné manželstvo sa však v roku 2002 škaredo rozpadlo a napriek spoločnej dcére Ireland ostali ich vzťahy na dlhé roky viac ako vlažné. Dokonca aj ich samotná spoločná dcéra nevedela prísť otcovi na meno, a to najmä po tom, ako sa do médií dostal nepekný odkaz, ktorý Ireland zanechal v odkazovej schránke jej slávny, no celkom prchký otec Alec Baldwin.

Kim Basinger a Alec Baldwin sa do seba zahľadeli pri nakrúcaní filmu Marrying Man v roku 1991. Pozrite si v krátkej upútavke ako vtedy niekdajší hollywoodski miláčikovia vyzerali:

Avšak hnev a krivdy z minulosti časom opadli a dnes už bývalí manželia a ich spoločná dcéra, zdá sa, spolu opäť vychádzajú dobre. "Také rozkošné... Myslím deti, samozrejme," komentovala Kim fotografiu, ktorú na Instagram pridal jej exmanžel Alec. Mnohí sledovatelia Alecovho profilu Kimin zmysel pre humor a nadhľad v reakciách pod jej komentárom ocenili. Na fotke sedí herec rozvalený na gauči s nohami vyloženými na stole, v spoločnosti jeho troch rozkošných detí. Samotná Kim sa už pred piatimi rokmi vyjadrila pomerne priateľsky na adresu svojho exmanžela, ktorý sa najnovšie našiel v úlohe vzorného otecka a manžela po boku podstatne mladšej inštruktorky jogy. "Alec a ja sme v pohode, život ide ďalej," vyjadrila sa ešte v roku 2016 herečka známa aj ako Bondove dievča z legendárneho filmu o tajnom agentovi britskej M16, ktorého stvárnil charizmatický Sean Connery v roku 1983 s názvom Nikdy nehovor nikdy.

Alec Baldwin pridal na Instagram túto rodinnú fotku, ktorú vôbec poprvýkrát komentovala aj jeho exmanželka, herečka Kim Basinger:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

​Tie má so svojou druhou, o 26 rokov mladšou manželkou Hilariou, s ktorou má dovedna šesť spoločných potomkov. Mnohí jej neprajníci však tvrdia, že je táto rodená Američanka, o ktorej pôvode kolujú špekulácie, nakoľko bola prichytená pri lži o jej španielskych koreňoch, je deťmi posadnutá a imidž obetavej matky si pestuje iba pre popularitu a pozornosť médií.

Reči o zvláštnom pozadí rodičovstva Hilarie a Aleca vyvolalo práve narodenie ich dcérky Lucie v marci 2021, ktoré je zahalené rúškom tajomstva. Od narodenia jej bračeka Eduarda, v septembri 2020 totiž ubehlo len šesť mesiacov a je, samozrejme, fyzicky nemožné, aby jedna žena vynosila priviedla na svet za tak krátky čas dve deti. Aj keď táto záhada nebola doteraz slávnymi multirodičmi nijako objasnená, je zrejmé, že malú Luciu porodila náhradná matka. Otázne už je len to, prečo majú Baldwinovci takú nutkavú potrebu rozširovať rodinu pomaly každý rok o minimálne jedno dieťa a najmä - aký bude konečný počet.

Súvisiace články

Najčítanejšie