Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dráma u novomanželov Matušovcov! Pre násilnosti museli volať aj políciu!
Zdielať na

Dráma u novomanželov Matušovcov! Pre násilnosti museli volať aj políciu!

Zdroj: Facebook

Iba pár dní pred sobášom Bohuša Matuša (47) a Lucie Palkaninovej (18) došlo v bytovke, kde majú prenajatý byt, k nepríjemnostiam kvôli ich susedovi. Má problémy s tým, že Bohuš zvykne fajčievať na balkóne a tiež sa mu nepáči, že v byte pravidelne spieva. Spory s ním sú pre pár veľmi nepríjemné, a tak si vraj novomanželia aktívne hľadajú nové hniezdočko pre ich rodinku.

Ako priniesol český portál  Život v Česku, minulý víkend mali zlé vzťahy čerstvých manželov Matušovcov s ich večne nespokojným susedom vyvrcholiť sporom. A to práve v čase, keď ich krátko po svadbe prišiel navštíviť Bohušov brat. Sused mal na neho na schodoch dokonca fyzicky zaútočiť a tak boli nútení privolať aj políciu.

​Pre muzikálového speváka to bola zrejme posledná kvapka, keď mu došla trpezlivosť a rozhodol sa spor riešiť pomocou mužov zákona. Spomínanému denníku prezradil aj detaily udalosti, ktorá znepríjemnila ich život krátko pred svadbou. "V nedeľu okolo 17. hodiny u nás v byte v pražských Bohniciach zasahovala polícia, ktorú sme volali. Jednalo sa totiž o fyzické napadnutie môjho brata Petra, ktorý bol u nás na návšteve, keď na neho zaútočil sused, s ktorým máme dlhodobé problémy. Vadí mu, že fajčím na našom balkóne a to, že cez deň si občas zaspievam. A dnes to vygradovalo tým, že keď brat fajčil na balkóne, tak mu sused začal nadávať a potom ho napadol na schodoch na poschodí. Kvôli tomu sme volali políciu, ktorá susedovi dohovorila. Musím uznať, že muži zákona sa zachovali ako profesionáli," zveril sa s nepríjemnou záležitosťou.

Mužský hlas v duete so Zuzanou Norisovou zo známej piesne z muzikálu Rebelové patrí spevákovi Bohušovi Matušovi. Tá zaznela aj na jeho svadbe s Luciou Palkaninovou. Pripomeňte si pieseň vo videoklipe k muzikálu z roku 2001:

Do prenajatého bytu sa Bohuš s Luciou presťahovali minulý rok, keď už očakávali potomka. Obaja si totiž želali, aby ich dievčatko malo vlastnú detskú izbičku hneď po narodení. Preto sa rozhodli pre tri a pol izbový byt na jednom z pražských sídlisk. Ako bolo vidno na sociálnych sieťach, obaja sa veľmi tešili, ako pekne si nové bývanie zariadili, ale radosť im vraj od začiatku kazil nepríjemný sused. Spevák, ktorý si potrebuje trénovať hlasivky každý deň je navyše tuhý fajčiar, a tak je pre neho večne sťažujúci sa sused poriadnym bremenom. "Hneď prvý deň nám ťukal na dvere, že nemám spievať. Ja som mal narodeniny, tak som kukal ako blázon,"   prezradil znechutený spevák. Vyzval preto nedávno na sociálnej sieti svojich priaznivcov a priateľov, aby mu pomohli nájsť nejaký iný podnájom, s tolerantnými susedmi.  

Takto vyzerala mladučká Lucie ako nevesta:

​V redakcii spomínaného denníka si u hovorcu českej polície overili, čo sa vlastne v bytovke, kde bývajú Matušovci v tú nedeľu presne udialo. "Mali sme to ohlásené ako spor medzi susedmi kvôli fajčeniu na balkóne, keď tam mala prebehnúť nejaká hádka. Keď mal ísť jeden z tých mužov na nákup, tak ho mal sused takmer zhodiť zo schodov. Na miesto prišli kolegovia, ktorí zistili, že prípad je bez napadnutia, bez škody na majetku a nikto nechce nič oznamovať, celá vec tak bola vyriešená na mieste," ujasnil prípad, kde museli zasahovať príslušníci polície, ich hovorca. Našťastie sa pre tentokrát dokázali všetci dohodnúť, ale nie je isté, či sa dá na podobné mierne riešenie problému spoliehať aj v budúcnosti. Snáď už budú mať čerství rodičia a novomanželia Matušovci šťastie a ďalší byt si budú užívať so svojou rozkošnou dcérkou v pokoji s dobrými susedmi. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie