Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladý Beckham šokuje účesom! Kopíruje Eminema alebo otca, ktorý to TAKTO okomentoval!
Zdielať na

Mladý Beckham šokuje účesom! Kopíruje Eminema alebo otca, ktorý to TAKTO okomentoval!

Archívna reportáž

Azda druhou najpopulárnejšou britskou rodinou jej hneď po tej kráľovskej família známeho futbalistu a exspajsky s ich štyrmi podarenými potomkami. Beckhamovci sú obľúbení nielen kvôli ich takmer vždy dokonalému imidžu a luxusnému životnému štýlu, ale aj pre ich ukážkové vzťahy a slušne vychované deti. No ich prostredný syn, 18-ročný Romeo, ktorý akoby svojej mame Victorii z oka vypadol, prekvapil svojim posledným vlasovým výstrelkom.

Donedávna sa mohol pochváliť Romeo Beckham (18) polodlhými vlasmi prirodzene "špinavej" blond farby. Pekný mladík sa celkom úspešne vydal v profesnom živote cestou modelingu. Aj keď sa v súkromí venuje najmä futbalu, na ktorý zdedil talent po svojom otcovi Davidovi, vďaka peknej tvári a hustým polodlhým vlasom nemal núdzu ani ponuky zo sveta modelingu. Avšak podľa najnovších fotiek, ktoré mladý Beckham pridal na sociálnu sieť, sa z uhrančivého fešáka s imidžom uhladeného elegána stal akoby šibnutím prútika peroxidový blondiak s účesom na ježka, až nápadne pripomínajúci známeho rapera z 90. rokov.

Zamilovaný Romeo, ktorý rozbieha sľubnú kariéru futbalistu v americkom klube Inter Miami, ktorého spolumajiteľom je aj jeho slávny otec, zavesil na Instagram zavesil sériu fotografií v spoločnosti jeho priateľky Mii Regan. Urobil tak pri príležitosti druhého výročia ich lásky, avšak mnohých zaujal oveľa viac jeho nový imidž. Namiesto polodlhej štice, na ktorú boli u neho fanúšikovia roky zvyknutí, mu hlavu zdobil peroxidový účes na ježka. Presne taký, aký preslávil aj rapera Eminema na prelome milénií, ba dokonca aj jeho vlastného otca Davida Beckhama, ktorý bol na trávniku futbalových klubov známy okrem skvelých výkonov a častými zmenami imidžu.

Pozrite si v niekoľkominútovej kompilácii archívnych fotografií, ako sa David Beckham menil v čase od začiatku jeho hviezdnej kariéry v roku 1992:

David neodolal a svojho syna podpichol komentárom pod príspevkom. "Pekné vlasy Romeo, rozmýšľam, od koho si sa nechal inšpirovať," napísal legendárny futbalista Manchestru United, a jeho komentár behom krátkej chvíľky "olajkovali" tisíce sledovateľov. "Presne ako jeho otec," napísal jeden z komentujúcich, ktorý si všimol podobu medzi Romeom a jeho otcom, ktorý nosil rovnaký zostrih v roku 2007. Nový účes, a azda aj partnerku Miu ocenila aj jeho mama a zároveň módna ikona Victoria Beckham jednoduchým "Wow!"

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham)

Nie je to však prvýkrát, čo sa Romeo nechal vlasovými kreáciami inšpirovať svojim otcom v časoch jeho najväčšej slávy. Už počas májového lockdownu v roku 2020 mu hlavu zdobil maličký pánsky drdol, ktorého nositeľom bol opäť jeho otec, avšak ešte v roku 2003. Avšak je celkom pochopiteľné, že je pre mladého nádejného futbalistu jeho otec obrovským vzorom, a tak mu jeho snahu podobať sa mu netreba nijak zazlievať. Blízka budúcnosť snáď ukáže, že tak, ako sa mu zatiaľ snaží podobať účesmi, sa bude môcť Romeo v budúcnosti prezentovať aj úspechmi na trávniku svetových futbalových klubov. Jedine, žeby to bol napokon predsa len Eminem, kto ho inšpiroval, a to je už úplne iné ihrisko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie