Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jojkárka Skoncová to povedala jasne za všetky matky! O tehotenských kilách, aj o spánku bábätka!
Zdielať na

Jojkárka Skoncová to povedala jasne za všetky matky! O tehotenských kilách, aj o spánku bábätka!

Archívna reportáž

Krásna moderátorka jojkárskej relácie Topstar sa stala 10. marca po prvýkrát mamou. Síce pôvodne bola v pláne najprv svadba, no pandémia to zariadila inak a tak namiesto sobáša prišla do života Soni Skoncovej najprv tá najväčšia radosť. Chlapček dostal meno po otcovi a je úplne jasné, že malý Robko si rodičov okamžite omotal okolo prstu.

Soňa Skoncová a Robo Reis to spolu ťahajú už neuveriteľných 19 rokov. Z toho je celkom jasné, že láska vzplanula medzi vtedy mladučkými pubertiakmi, Soňa mala len 15 rokov. Prvá láska obvykle nevydrží, no títo dvaja sú dôkaz, že je to možné. Ich dokonalú rozprávku teraz zavŕšilo narodenie synčeka a obaja Bojničania sú už na prvý pohľad absolútne šťastní.

Soňa patrí jednoznačne medzi najkrajšie tváre slovenského šoubiznisu, napokon, uspela ako modelka aj celosvetovo, keď sa blysla aj po boku herca Sashu Barona Cohena v komédii Diktátor. Preto skutočne nie je azda nič, čo by jej sebavedomie nabúralo, ani nemiestne komentáre či otázky podpichovačných sledovateľov na sociálnej sieti.

Soňa a Robo sú dokonalo šťastní:

​Svoj postoj vyjadrila poeticky aj krátkou "rozprávkou". "Kde bolo tam bolo, bola jedna matka. Bola so sebou a svojimi voľbami spokojná. Bola krásna vnútri a zvonku, lebo bola spokojná. Spokojná s tým, kto je, a čo jej dal život," napísala Soňa slová, ktoré by sa mali stať mantrou azda každej ženy. Niečo viac prezradila v tejto súvislosti aj v instastories, kde fanúšikom umožnila klásť jej otázky a, pochopiteľne, vyskytla sa aj tradičná téma - tehotenské kilá. "Svoje telo vnímam tak, že som proste bola 9 mesiacov tehotná a priviedla som na svet zázrak. Otázky koľko som pribrala a koľko mám kíl navyše odmietam riešiť a nebudem sa tu pretekať, kto bude najchudší hneď po pôrode, ja si to užívam, cítim sa výborne a na chudnutie bude čas," povedala skutočne múdro čerstvá mama.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Soňa dala jasne najavo, že aj otázky o plači či budení synčeka v noci sú podobne nezmyselná téma. "Každé dieťatko to má iné a nechcem sa sťažovať na to, koľkokrát sa budí, pretože 9 mesiacov som ho nosila pod srdcom a skrátka teraz ma potrebuje a je jedno, že k nemu vstávam a som a budem unavená, skrátka to k tomu patrí," povedala svoj zrelý názor Soňa. A dodala krásnu vetu, ktorú by si mali mnohí rodičia pripomínať: "Je to len krátky úsek v živote, keď sa takto obetujeme, a je to správne". Pridala aj svoj názor na zverejňovanie fotiek bábätka, s čím nemá so snúbencom žiadny problém. "Robko je súčasť nášho života a neviem si predstaviť, žeby som ho teraz musela skrývať a dávať mu cez tvár emoji," vyjadrila sa jasne, z čoho je zrejmé, že podobné praktiky sú jej proti srsti. No z jej slov vždy cítiť, že nerieši, čo robia iní ľudia a každý sa má zariadiť tak, aby bol spokojný. Soňa rozhodne spokojná je.

Súvisiace články

Najčítanejšie