Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Britney Spears šokuje vyjadrením o novom dokumente o nej! Plakala preň dva týždne!
Zdielať na

Britney Spears šokuje vyjadrením o novom dokumente o nej! Plakala preň dva týždne!

Archívna reportáž

Už to budú viac ako dva mesiace odkedy uzrel svetlo sveta kontroverzný dokument Framing Britney o popovej princeznej, ktorá na prelome milénia zdobila steny takmer každej detskej či tínedžerskej izby. Mnohí je priaznivci s ňou doslova vyrástli a ostali vernými fanúšikmi dodnes a preto nečudo, že sa tak veľmi trápia, keď vidia čo sa deje v živote ich hviezdy. Spomínaný dokument však smutný a nespravodlivý údel speváčky opäť mnohým pripomenul a rozvíril vášnivé diskusie. Jediný, kto sa k filmu nevyjadril bola donedávna práve slávna speváčka.

Britney Spears prelomila mlčanie a na sociálnej sieti sa vôbec po prvýkrát vyjadrila ku kontroverznému dokumentu o jej osobe s názvom Framing Britney. Avšak slová vďaky či chvály by tvorcovia či fanúšikovia iba márne hľadali, speváčka sa totiž s opisom udalostí a svojej osoby v skutočnosti nestotožňuje.

Na dokumentárnom filme Framing Britney, ktorý v slovenčine získal názov Osloboďte Britney, síce tvorcovia priamo so speváčkou nespolupracovali, no získali výpovede ľudí z jej blízkeho okolia a taktiež jej "ultra" fanúšikov z hnutia Free Britney. Aj preto by sa očakávalo, že bude film skutočne autentický a z doteraz nakrútených dokumentov o speváčke bude najviac vystihovať speváčkinu povahu a jej život vo svetle reflektorov. Ten skončil veľmi smutne jej psychickým zrútením, po ktorom sa Britney v roku 2008 ocitla bez nároku na starostlivosť o deti, bez nároku narábať so svojím majetkom a či konať vlastné rozhodnutia, v rukách jej opatrovníka, vlastného otca, Jamieho Spearsa. 

"Celý môj život ma niekto rozoberal, sledoval či hodnotil! Aby som si uchovala zdravý rozum, potrebujem každý večer tancovať, aby som sa cítila divoká, ľudská a živá! Celý život som bola ľuďom na očiach, keď som vystupovala. Chce to veľa sily uveriť, že vesmír má pre vás plán, keď vás neustále niekto hodnotí, ponižuje a strápňuje v médiách. Svet sa však točí ďalej, no my sme stále tie krehké, citlivé bytosti," začínajú sa slová v statuse k videu na Instagrame, na ktorom Britney divoko tancuje do rockových tónov piesne od kapely Aerosmith. "Nevidela som síce ten dokument, ale z toho mála, čo som videla, môžem povedať, že som v rozpakoch z toho, v akom svetle ma vykreslili. Plakala som dva týždne, a občas si ešte stále poplačem," prekvapuje svojou reakciou speváčka, ktorá tiež priznala, že robí všetko preto, aby si zachovala optimizmus a radosť zo života. Avšak mnohí fanúšikovia neveria, že to písala samotná Britney, keďže aj o jej instagramový profil sa stará tím expertov platený jej otcom Jamiem.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Niektorí si dokonca myslia, že sa tak snaží Jamie Spears zhodiť dôveryhodnosť dokumentu, ktorý ho nevykresľuje v tých najlepších farbách. Ten si podľa mnohých výpovedí urobil z dcéry zlatú baňu a nedovolil jej žiť život, aký by sa páčil samotnej Britney. Pravdou je, že sa dokonca nemôže bez jeho vedomia vydať, či dokonca mať ďalšie deti, po ktorých vraj so svojím priateľom Samom Asgharim veľmi túžia. Dokument opisuje jej život v zlatej klietke a speváčkinu submisívnu povahu, ktorá jednoducho nemala silu bojovať s autoritami. Nehovoriac o tom, že plachú tínedžerku v skorom veku až príliš sexualizovali a stavali do pozície Lolity, ktorou podľa všetkého nikdy nechcela byť.

​Neustále otázky na jej panenstvo, operáciu pŕs či priateľov ju očividne dostávali do rozpakov a jediné, čo si skutočne užívala bol tanec a spev na pódiu. Mnohí existenciu dokumentu oceňujú už len ako memento pre všetkých ľudí, fanúšikov, paparazzov či ľudí zo šoubiznisu, aby sa už nikdy pri žiadnej speváčke nezopakoval podobný tragický scenár. Honba za senzáciou za každú cenu, hraničiaca z mizogýniou, ktorá mladú matku dohnala až na samé psychické dno, z ktorého je už len veľmi ťažko cesta von.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie