Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šesť týždňov po pôrode zamierila Barbora Ďurovčíková do práce! Postaral sa o synčeka otecko?
Zdielať na

Šesť týždňov po pôrode zamierila Barbora Ďurovčíková do práce! Postaral sa o synčeka otecko?

Archívna reportáž

Už niečo vyše mesiaca sú herečka Barbora a režisér a choreograf Ján rodičmi malého Janka. Presnejšie - v nedeľu uplynulo od Janíčkovho narodenia presne šesť týždňov a jeho mamička si povedala, že šestonedelie jej na oddycho tak akurát stačilo. Už zvažuje pracovné ponuky.

V časoch, keď mnohí umelci už niekoľko mesiacov bez práce skutočne trpia aj existenčnými problémami, niet divu, že každá príležitosť sa počíta. A to aj v prípade, ak je umelkyňa len šesť týždňov po pôrode, ako v prípade 25-ročnej Barbory Ďurovčíkovej. Pracovné povinnosti ju na chvíľku od jej bábätka odlákali.

Dať si chvíľočku pauzu od 24-hodinovej mamičkovskej služby padne dobre. Tobôž, ak môže takéto odskočenie znamenať aj dobrú pracovnú príležitosť. Barbora žiari v jojkárskom seriáli Nový život a štáb nemohla nechať v štichu.

Z návratu do práce mala Barbora trochu obavy:

​No ledva padla posledná kvapka, Barbora trielila domov. "Už som taká nedočkavá, už chcem ísť domov! Ale bolo to super, no predsa len, musím ísť dojčiť," zverila sa mladá mamička. Nakrúcalo sa takmer 5 hodín, no o hlade svojho synčeka rozhodne nenechala. "Má odsaté, je spokojný, mamina mi napísala, že sa nemusím ponáhľať," tlmočí slová tej najlepšej "opatrovateľky" - milujúcej babky.

​Možno by plnohodnotnú starostlivosť zvládol aj otecko Ján Ďurovčík, no zjavne si ešte jeho manželka, a azda ani on sám, netrúfli na to, aby ostali dvaja Jankovia sami doma. "Janko je doma tiež, ale chcela som, nech sú na to ešte radšej spolu dvaja. Ale myslím, že aj Jano by to zvládol, ale mamina je mamina, predsa len tá vie, keby sa niečo dialo," hovorí o skúsenostiach ženy - matky Barbora. Režisérovi svokra doma neprekáža, napokon, sú takmer rovesníci. A Barborka si chvíľkový oddych nevedela vynachváliť, medzi príjemnými kolegami načerpala novú energiu, doslova "nový život", ako povedala.

Súvisiace články

Najčítanejšie