Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Šokujúci zážitok Rytmusa na dovolenke! Priamy kontakt so ŽRALOKOM!
Zdielať na

Šokujúci zážitok Rytmusa na dovolenke! Priamy kontakt so ŽRALOKOM!

Archívna reportáž

Už druhý týždeň si rodinka Vrbovských užíva pocit predĺženého leta v tureckom letovisku Belek. Hoci je november, v južnej časti Turecka sa stále šplhajú teploty k 30 stupňom Celzia, hoci pomaličky sa už aj tam blíži jeseň. Rytmus s rodinou si užívajú slniečko už dvanásty deň a, pochopiteľne, snažia si pobyt pri mori všemožne spestrovať.

V piatok to budú už dva týždne, čo Patrik, Jasmina a Sanel Vrbovskí vycestovali do 2200 kilometrov vzdialeného letoviska Belek neďaleko Antalye. Kým v lete si užívali Chorvátsko len týždeň, takto na jeseň sa im teplo pri mori zjavne zapáčilo. Už sa Jasmina nechala počuť, že si možno dovolenku predĺžia až na mesiac.

Vo videu v instastories Jasmina priznala, že miesto, kam si išli oddýchnuť, nevybrali náhodou. Pred štyrmi rokmi tam nakrúcala pre módnu stanicu a vtedy si užila aj potápanie. A nielen také obyčajné, ale rovno so skutočnými žralokmi.

Rytmus žije svoj sen:

​Tentokrát si tieto fascinujúce tvory užil Rytmus. "Moja žena ma nahovorila na potápanie, čo som samozrejme v živote neskúšal," napísal Rytmus k svojmu videu z potápania. No evidentne sa mu to veľmi zapáčilo, čo zase okomentovala Jasmina. "Kým ja si tu popíjam čaj, môj muž sa ide dnes už po neviemkoľkýkrát potápať so žralokmi, takže musím to moje dieťa sledovať. Teda to lepšie dieťa spinká, ale to väčšie čakám v akváriu. Áno, aj takto dopadneš, keď sa vydáš," pobavila Jasmina fanúšikom svojím komentárom.

Ktovieaký program si ešte Vrbovskí pripravili, pred pár dňami sa vybrali do blízkeho mestečka, teraz potápanie so žralokmi a každý deň pláž a luxus, ktorý ponúka špičkový hotel. Je zjavné, že si touto dovolenkou vynahradili celý rok, čo bolo cestovanie značne obmedzené. To však platí aj teraz, po návrate budú musieť absolvovať test na koronavírus, nakoľko Turecko je medzi "červenými" krajinami. Ale kedy sa vrátia, to zatiaľ jasné nie je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie