Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďurovčíkovci sú už tri týždne rodičmi! TOTO slovo je pre mamu Barboru heslo dňa!
Zdielať na

Ďurovčíkovci sú už tri týždne rodičmi! TOTO slovo je pre mamu Barboru heslo dňa!

Archívna reportáž

Potvrdí to azda drvivá väčšina rodičov - príchod bábätka je jednoznačne najkrajšia zmena v živote. Už tri týždne to vedia aj manželia Ďurovčíkovci. Ján a Barbora už ani šťastnejší byť nemôžu a užívajú si každý moment s novým členom ich rodinky.

Postav dom, zasaď strom a sploď syna. Nevedno, či jeden z najúspešnejších muzikálových režisérov na Slovensku sadil strom, ale prvé, a najmä druhé sa mu podarilo na výbornú, hoci si na to absolútne šťastie musel chvíľku počkať. Konkrétne, takmer do päťdesiatky. 

Svoje šťastie našiel v o polovicu mladšej herečke Barborke, pre ktorú je malý Janíčko, pochopiteľne, prvým dieťatkom. Porozprávala, ako si s veľkým Jankom rodičovstvo užívajú. 

​"Zžívame sa spolu, asi tak by som to povedala, ale máme sa super a tak nejako to dobre zvládame, tak som z toho šťastná," povedala rozžiarená mama Barbora. Malý Janko má len tri týždne, ale má sa skutočne k svetu. S mamou musí byť rozhodne spokojný, lebo je mu plne k dispozícii. Svedčí o tom aj prvé slovo, ktoré jej napadne pri opise dennej činnosti. "Dojčím, stále dojčím, najem sa, uspím, prebalím. Niečo stihnem aj porobiť, lebo musím povedať, že zatiaľ klopem, ale malý je veľmi dobručký, spinká dobre," pochvaľuje si čerstvá mama.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Môj celý svet na jednej fotke? ⭐️Ján Ďurovčík ml. ⭐️ ✨20.9.2020✨ ďakujem?

Príspevok, ktorý zdieľa ?️?️®️?️?️®️?️ ĎUROVČÍKOVÁ (@barboradurovcikova),

Barbora vhuspla do mamičkovských povinností rovno z divadelných dosiek, ako aj spred kamery, keď žiarila v seriáli televízie JOJ Nový život. No ako priznala, bábätko pre ňu nebolo zas tak úplne "vec" neznáma. Má sesternicu,  pri ktorej si už ako malá niektoré mamičkovské povinnosti natrénovala. "Ja už vtedy som to tak nejako vedela chytiť, mala som proste taký nejaký materinský pud, takže s týmto som nemala problém," hovorí Barbora o svojich "danostiach", ako správne manipulovať s bábätkom. No prezradila, že voľba mena nebola celkom jednoznačná, v hre bol aj Adamko. "Až som raz prišla z jedného ultrazvuku a videla som, že to je celý otec, tak to musí byť Ján," smeje sa pri spomienke na definitívnu voľbu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie