Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Smutný príbeh! Z celebritnej modelky bezzubá bezdomovkyňa
Zdielať na

Smutný príbeh! Z celebritnej modelky bezzubá bezdomovkyňa

Archívna reportáž

Aj nablýskané ulice mesta anjelov, po ktorých prejde denne mnoho známych tvárí a drahých áut, majú svoju odvrátenú stránku. Obrovské množstvo bezdomovcov, drogy a násilie. Avšak iba málokedy sa stane, že sa z jednej strany barikády človek odrazu ocitne na tej druhej.

Reportérom denníka The Sun sa v uliciach Los Angeles podarilo vypátrať niekdajšiu fitness modelku a bývalú manželku herca známeho zo seriálu Baywatch, 37-ročnú Loni Willison. Avšak mnohí ostali z fotiek šokovaní, keďže z vypracovanej blondínky je iba po pár rokoch po rozvode strhaná zanedbaná bezdomovkyňa, ktorej chýbajú zuby a je závislá na tvrdých drogách.

​V druhom najväčšom meste v USA, Los Angeles, môžete  bežne na chodníkoch vidieť rozložené stany, v ktorých žijú bezdomovci. Polícia proti nim ani veľmi nezasahuje, a tak je na niektorých miestach až neúnosná situácia. Každý mesiac pribúdajú ďalší a ďalší bezdomovci a medzi nimi objavili médiá aj bývalú fitnesku a celebritu Loni Willison (37). Verejnosť ju pozná najmä ako exmanželku herca Jeremyho Jacskona alias Hobieho Buchannona z Pobrežnej hliadky.

Ešte v roku 2011 obaja manželia pózovali na titulke istého športového magazínu:

Na otázku, ako sa má, či je v kontakte s exmanželom, alebo s niekým z bývalých známych, odpovedala veľmi prekvapivo. „Nerozprávam sa s Jeremym. Nechcem hovoriť so svojimi priateľmi. Mám sa fajn. Nechcem od nikoho pomoc. Môžem žiť svoj život. Všetko čo práve chcem, mám tu. Nikto sa o mňa naozaj nestará a ja ich nechcem vidieť, nechcem ich vidieť. Nemám telefón. Mám jedlo a mám miesto  na spanie. Sem tam dostanem aj nejaké peniaze, v smetných kontajneroch je jedlo a blízko sú aj obchody,“ opisuje realitu svojho každodenného života strhaná žena, ktorá svoje dlhé blond vlasy vymenila za krátky strapatý zostrih zafarbený na ružovo. V tvári je to však o poznanie horšie, na záberoch vidieť chýbajúce predné zuby a strhanú tvár, ktorú poznačilo užívanie metamfetamínu a drsný život na ulici. Fotky bývalej fitnesky, dnes bezdomovkyne si môžete pozrieť v galérii TU.

Okrem toho sa Loni priznala, že sa neumyla už rok a je tak spokojná, pretože ju aspoň nikto neobťažuje. V roku 2018 sa síce pokúsila o odvykaciu kúru od pervitínu, no z liečebne ušla a doteraz o nej nikto nepočul. Až teraz ju reportéri spomínaného denníka vypátrali a ona im poskytla krátky rozhovor a dovolila urobiť pár záberov.

Aj Jeremy v minulosti bojoval so závislosťou, v roku 2000 ho polícia obvinila z výroby drog a pobral sa na odvykačku, Dnes sa venuje profesionálne fitness, no zdá sa, že jeho bývalá manželka ho nedokázala nasledovať na tejto pozitívnej ceste:

V roku 2012 sa Loni s veľkou pompou vydala za Jeremyho Jacksona a viedla popri ňom bujarý život celebrity, plný alkoholových škandálov a tituliek v lifestylových magazínoch. To však trvalo iba dva roky a pár sa rozviedol. Loni sa tak ocitla v neutešenej situácii, sama a bez peňazí. Zamestnala sa preto ako asistentka na plastickej klinike v LA, no kvôli svojim psychickým problémom zakrátko o prácu prišla a ako neplatičku ju vyhostili z prenajatého apartmánu. Niekdajšia hviezda sa tak stala v roku 2016 zo dňa na deň bezdomovkyňou a už štyri roky brázdi ulice Venice Beach v Los Angeles.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie