Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec a moderátor šou na JOJke má covid-19! Protesty mu poriadne zdvihli tlak!
Zdielať na

Herec a moderátor šou na JOJke má covid-19! Protesty mu poriadne zdvihli tlak!

Archívna reportáž

Z Česka sa hlási ďalia nakazená celebrita. Už je ťažšie a ťažšie vymenovať celý zoznam hercov a spevákov, ktorí sa u našich západných susedov nakazili, azda stačí spomenúť, že veľmi ťažko choroba covid-19 prebiehala u herca Petra Čtvrtníčka či speváčky Hany Zagorovej, naopak ľahko nákazou prešli Lucie Bílá či Bára Basiková. Zrejme do druhej skupiny sa zaradí aj herec, spevák a moderátor David Gránský.

David Gránský má len 28 rokov, patrí teda do vekovej kategórie, ktorá nie je podľa štatistík považovaná za rizikovú. Moderátor, ktorého môžu diváci televízie JOJ poznať napríklad z tandemu s herečkou Lujzou Garajovou Schramekovou zo superšou Česko Slovensko má talent, dokonca pôvodne neplánoval nákazu ani komentovať. 

Ako priznal na Instagrame, pár dní ho bombardovali otázky, či môže potvrdiť, že mu test na koronavírus vyšiel pozitívne. "Nepotrebujem z môjho zdravotného stavu robiť senzáciu, alebo na sebe práve týmto spôsobom upozorňovať, nakoľko sa mi to zdá byť zbytočné," napísal k tomu, že pôvodne vôbec nechcel ani potvrdiť, či sa nakazil.

David sa minulý rok oženil:

​Zo stoličky ho však nadvihol protest, ktorý sa v nedeľu konal v Prahe. "Dnešná udalosť ma tak nadvihla, že to nemôžem nechať bez komentára. Áno, v pondelok mi vyšli pozitívne výsledky. Áno, bolo mi fakt zle. Áno, som doma v karanténe. Áno, v žiadnom prípade nechcem nikoho nakaziť, ohroziť," začal David najprv s osobnými informáciami, hoci nepridal detaily, ako sa u neho choroba prejavila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak jo. Od pondělí volají z různých bulvárků, zda jim můžu potvrdit, že mám covid. “Ne, nemůžu!” Nepotřebuju z mého zdravotního stavu dělat mediální senzaci nebo na sebe zrovna tímto způsobem upozorňovat, jelikož mi to přijde zbytečný. Nicméně...dnešní událost mě tak nadzvedla, že to nemůžu nechat bez komentáře. Ano, vyšly mi v pondělí pozitivní výsledky. Ano, bylo mi fakt zle. Ano, jsem doma v karanténě. Ano, v žádném případě nechci nikoho nakazit, ohrozit. Svět se zbláznil. Rouška je náhubek? Tohle, že je svoboda projevu? Maximálně výsměch všem zdravotníkům!

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky),

No potom sa už nezdržal a dal jasne najavo, čo si o protestoch a zhromažďovaní v čase extrémne vysokého rizika nákazy myslí. "Svet sa zbláznil. Rúško je náhubok? Toto že je sloboda prejavu? Maximálne výsmech všetkým zdravotníkovm," napísal s evidentným hnevom. Podľa komentárov s ním väčšina jeho fanúšikov, ale aj kolegov, jednoznačne súhlasí. No vždy sa nájdu aj výnimky - tieto dva názorové tábory sa zrejme zhodnú až v tom momente, keď si to zažijú aj tí druhí na vlastnej koži.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie