Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávny herec šokuje tajomstvom: Dva rozvody a tri svadby s tou istou ženou! A smrť pri orgazme!
Zdielať na

Slávny herec šokuje tajomstvom: Dva rozvody a tri svadby s tou istou ženou! A smrť pri orgazme!

Zdroj: elle.com

Asi málokto pri plnej chuti do života rozmýšľa nad tým, ako bude vyzerať jeho súdny deň. Ako sa hovorí, človek nevie dňa, ani hodiny. Avšak otec známeho oscarového herca si údajne presne určil pri akej činnosti poslednýkrát vydýchne, napriek tomu, že nebol ani veštec, ani samovrah.

Americký herec Matthew McConaughey v online rozhovore pre magazín

;feature=emb_title" target="_blank"> People prezradil, že jeho otec James si ešte počas života predpovedal, pri akej príležitosti zomrie. Mrazivá vízia sa Jamesovi McConaugheymu vyplnila v roku 1992. Aj o tom prehovoril herec otvorene vo vlastnej biografickej knihe s názvom Greenlights, plnej zábavných aj smutných historiek a najmä poučení z neľahkých životných lekcií.

Takmer tri desiatky rokov po smrti svojho otca si herec Matt McConaughey, ktorému film Klub poslednej nádeje v roku 2014 priniesol zlatú sošku Oscara, pripomenul hrozný okamih, keď mu jeho matka Mary oznámila nešťastnú správu o smrti otca, amerického biznismena Jamesa Donalda McConaugheyho (63). "Nemohol som tomu veriť. Bol to môj otec. Nikto a nič ho nedokázalo zabiť. Okrem našej mamy," spomína sympatický herec v rozhovore.

V rozhovore pre magazín People na youtubovom kanáli prezradil herec poriadne intímne infomrácie o svojom nebohom otcovi:

"Chlapci, keď raz nadobro odídem, bude to pri milovaní s vašou matkou," zaspomínal si na otcove prorocké slová herec. "A tak sa aj stalo. Pri vyvrcholení dostal infarkt," šokuje úprimnosťou Matt a napriek obrovskej vzájomnej láske jeho rodičov priznal, že ich vzťah bol poznačený aj násilím a turbulenciami. Počas ich búrlivého vzťahu plného hádok sa stihli dva razy rozviesť a trikrát opäť vziať. Naopak, ich syn Matt sám seba opisuje ako nekonfliktného manžela, ktorý má so svojou ženou Camillou Alves úplne opačný vzťah.

Matt sa v rodinnom živote na otca, našťastie, nepodal, so svojou manželkou Camillou má harmonický vzťah plný lásky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Broke ground on new Moody Center today - future home to live acts and Longhorn ?...Lets get it on. #hookem

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey),

"Vytočiť ma vyžaduje naozaj veľa úsilia. Myslím si, že v mojej rodine odvádzam v tomto veľmi dobrú prácu. Snažím sa udržiavať a starať o naše vzťahy a nikdy to nepríde do bodu, keď by som musel byť zlý a zvýšiť hlas," tvrdí Matt a zároveň pripomína, že láska medzi ním a jeho manželkou je absolútne nespochybniteľná. S modelkou Camillou Alves sa herec prvýkrát stretol ešte v roku 2006 a dva roky na to mu porodila prvého syna 12-ročného Leviho. Pár sa vzal v roku 2012 a k Levimu pribudli ďalší dvaja súrodenci, dnes 10-ročný Vido a Livingstone (8). 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie