Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Britney Spears (39) do tretice mamou?! Jej priateľ nečakane úprimne prehovoril o ich vzťahu!
Zdielať na

Britney Spears (39) do tretice mamou?! Jej priateľ nečakane úprimne prehovoril o ich vzťahu!

Archívna reportáž

Zdá sa, že priateľ speváčky Britney Speras to s popovou hviezdou myslí skutočne vážne. Pár, ktorý sa zoznámil v roku 2016 počas nakrúcania speváčkinho pikantného videoklipu k piesni Slumber Party, by rád posunul svoj vzťah na ďalšiu métu. Sexy model z Iránu by rád urobil zo speváčky po tretíkrát mamu, avšak v založení rodiny im bránia legálne dôvody. Speváčka je totiž stále v opatrovníctve svojho otca, ktorý môže okrem jej financií a kariéry narábať aj s jej súkromným životom, a teda rozhodnúť aj o prípadnom tehotenstve svojej dcéry.

V nedávnom rozhovore pre  magazín Forbes sa model a herec pôvodom z iránskeho Teheránu zveril, že túži byť mladým otcom. Zároveň prezradil, že v budúcnosti by sa chcel stať superhrdinom, samozrejme, na filmovom plátne. Pre jeho slávnejšiu polovičku, speváčku Britney Spears, je iste superhrdinom už teraz.

Britney Spears sa netají obdivom k svojmu svalnatému fešnému priateľovi Samovi, ktorého podľa jej slov miluje pre jeho humor a zábavu, ktorú si s ním dennodenne užíva. Svedčia o tom aj mnohé vtipné videá, ktoré spolu nakrúcajú pre fanúšikov. V tom nedávnom na sklenenej tabuli v sprche strúhali vtipné grimasy. Fitnesák, model a začínajúci herec bol zároveň Britney oporou v posledných náročných rokoch, keď sa rozhodla pre kariérnu prestávku a zároveň bojuje so svojím otcom Jamiem v snahe zbaviť ho opatrovníctva. 

Britney a Sam sa zoznámili pri nakrúcaní klipu k piesni Slumber Party:

"Chcel by som sa posunúť ďalej aj v mojej kariére, najmä čo sa týka herectva. A chcem posunúť o ďalší level aj môj vzťah. Nebránim sa ani myšlienke stať sa otcom. Chcem byť mladý otcom," nechal sa počuť 27-ročný rodený Iránec, ktorý pôsobí aj ako osobný tréner. Avšak brániť im v tom môže skutočnosť, že Jamie Spears, speváčkin otec, môže v rámci opatrovníctva už od roku 2008 rozhodovať nielen o majetku a kariére, ale aj súkromí svojej dcéry. Sam dokonca po odvysielaní kontroverzného dokumentu Framing Britney porušil svoju zásadu na margo otca Britney nevyjadrovať. "Je dôležité, aby ľudia vedeli, že si nevážim niekoho, kto sa snaží neustále ovládať náš vzťah a hádže nám polená pod kolená. Podľa mňa je Jamie totálny k***t, nebudem však zachádzať do podrobností, pretože som vždy rešpektoval naše súkromie, ale zároveň som neprišiel do tejto krajiny, aby som mlčal a nemohol slobodne povedať svoj názor," napísal nečakane poriadne zostra Sam ešte vo februári vo svojich Instastories.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Sam by podľa zdroja z blízkeho okolia taktiež jedného dňa rád požiadal Britney o ruku, avšak "až keď bude ten správny čas, keď budú môcť podniknúť svadbu bez obmedzení súvisiacimi s opatrovníctvom a s požehnaním jej rodiny." Zdá sa, že tým myslel speváčkinu mamu Lynne, ktorá sa s Jamiem Speasrom rozviedla ešte v roku 2002 a na súde sa niekoľkokrát postavila na stranu svojej dcéry. Sam a Britney veria, že keď sa podarí vyriešiť otázku opatrovníctva, už im v založení rodiny nebude nič brániť. Zatiaľ bolo však opatrovníctvo otca predĺžené až do septembra 2021, keď sa chystá ďalšie pojednávanie ohľadom úplného odstránenia Jamieho Spearsa z tejto pozície.

Súvisiace články

Najčítanejšie