Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bol to posledný klinec do vzťahu vojvodkýň?! TENTO spor s Kate dohnal Meghan k slzám!
Zdielať na

Bol to posledný klinec do vzťahu vojvodkýň?! TENTO spor s Kate dohnal Meghan k slzám!

Archívna reportáž

Medzi priaznivcami kráľovskej rodiny je od odvysielania talkshow Oprah Winfrey celkom rušno. Pár avizoval, že predostrie svetu svoj pohľad na udalosti, ktoré viedli k ich odchodu z "firmy" a taktiež, že bude odpovedať aj na menej príjemné otázky. Avšak zdá sa, že otázky, ktoré slávna moderátorka páru položila, sú nepríjemné najmä pre zvyšok kráľovskej rodiny žijúcej vo Veľkej Británii. Azda najmenej sa ich odpovede budú pozdávať manželke princa Williama, Kate Middleton.

V rozhovore s Oprah Winfrey, ktorý odvysielala americká stanica CBS v predvečer Medzinárodného dňa žien, sa verejnosť mohla dozvedieť mnohé doteraz nevyslovené tajomstvá, ktoré stáli za odchodom Meghan a Harryho z britskej kráľovskej rodiny. Z rozhovoru vyplýva, že poslednou kvapkou v pohári trpezlivosti vojvodkyne Meghan bol práve spor s Kate, ktorý sa odohral tesne pred veľkolepou svadbou s Harrym. 

V rozhovore okrem iného Meghan prezradila aj oveľa príjemnejšie tajomstvá a radostné informácie, ako napríklad pohlavie bábätka, ktoré nosí pod srdcom. K malému Archiemu totiž už čoskoro pribudne sestrička, výber mena si však pár zatiaľ necháva pre seba. Avšak sugestívne otázky skúsenej moderátorky Oprah Winfrey debatu veľmi rýchlo preniesli aj k temnejším témam. Veľmi emotívna bola spoveď Meghan o medializovanom spore s Kate tesne pred veľkolepou svadbou s Harrym. Dôvodom mali byť šaty družičiek, no dá sa predpokladať, že sa za ním skrýval dlhodobejší boj medzi dvoma kráľovskými nevestami. Ešte v novembri 2018 vyplávala na povrch zvesť o ich veľkom spore, ktorý podľa vtedajších tvrdení skončil slzami na tvári Kate.

Kým vojvodkyňa z Cambridge trvala na tom, aby družičky, medzi ktoré patrila aj jej dcérka Charlotte, mali na sebe podľa protokolu pančuchové nohavice, Meghan s tým nesúhlasila. No podľa zdrojov z paláca to bola Meghan, ktorá vybuchla, keď zistila, že sú družičkovské šaty princeznej Charlotte malé, čo znamenalo ďalšie skúšanie v aj beztak hektických dňoch pred svadbou. Meghan dokonca tvrdí, že to bola práve Kate, ktorá ju dohnala k slzám, nie naopak. Po otázke Oprah, prečo nikto neupozornil na túto skutočnosť médiá, ktoré sa viezli na vlne kritiky voči Meghan, odpovedala: "Nuž, to je dobrá otázka." 

​Taktiež zdôraznila, že udalosť sa stala presne v opačnom garde, no už nechce ďalej touto témou znevažovať samotnú Kate, ktorá sa za svoj čin ospravedlnila. "Poslala mi kvety s ospravedlnením. Urobila to, čo by som urobila aj ja, keby som niekomu ublížila," povedala Meghan s tým, že táto udalosť veľmi ranila jej city. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oprah (@oprah)

Meghan sa tiež nechala počuť, že pred uvedením do rodiny mala iba minimálne vedomosti o tom, ako funguje kráľovská rodina a svoju budúcu úlohu si veľmi zromantizovala. "Povedala by som, že som do toho šla veľmi naivne," prezradila s tým, že o živote v kráľovskej rodine vedela iba z rozprávok a netušila, aké z toho vyplývajú povinnosti. "Je skutočne napĺňajúce žiť život autenticky," pochvaľuje si nový život mimo kráľovského paláca.nNepochybne aj pre tento rozhovor si ale mnohí experti a fanúšikovia myslia, že sa vojvodkyňa do paláca už nikdy nevráti.

Súvisiace články

Najčítanejšie