Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Do naha pár dní pred pôrodom?! Hviezdna nastávajúca mamička chrlí jednu nahú fotku za druhou!
Zdielať na

Do naha pár dní pred pôrodom?! Hviezdna nastávajúca mamička chrlí jednu nahú fotku za druhou!

Archívna reportáž

Ani tehotenstvo nezabránilo známej americkej modelke a herečke, aby pokračovala vo fotení poriadne odvážnych záberov. Vďaka svojim dokonalým krivkám a zvodnému pohľadu si na sociálnych sieťach vybudovala slušnú fanúšikovskú základňu, a to nielen mužského pohlavia. Tí na ňu nezanevreli ani potom, ako si našla priateľa, s ktorým za krátko otehotnela. Azda aj preto, že ani napriek rastúcemu brušku s pridávaním odvážnych záberov neskončila, a to ani v čase, keď do pôrodu ostávajú už iba dni.

Modelka Emily Ratajkowski (29) zverejnila sériu fotografií, na ktorých sa fanúšikom na sociálnej sieti ukázala v šteklivých pózach a celkom nahá. So svojím manželom, hercom Sebastianom Bear-McClardom (31) pritom už každú chvíľu privítajú na svete svojho prvého potomka. 

Kráska s poľskými, írskymi, nemeckými, židovskými a britskými koreňmi, ktorú mnohí hudobní fanúšikovia môžu poznať ako jednu zo sexy modeliek z videoklipu k piesni Blurred Lines od Robina Thickeho, či z thrilleru Stratené dievča, nemala nikdy v obľube zbytočne veľa látky na svojom tele. Pri jej figúre bohyne jej skutočne nie je čo vyčítať, a možno aj práve preto, ako aj pre dávku exhibicionizmu, ktorou nepochybne oplýva, má na svojom Instagrame viac ako 27 miliónov sledovateľov. Tí mohli v posledných dňoch obdivovať, alebo sa aj prípadne pohoršovať, nad celkom obnaženými fotkami jej veľmi tehotného tela. 

Emily preslávil aj videoklip k piesni Blurred Lines od speváka Robina Thickeho:

Dni pred očakávaným pôrodom si Emily kráti s fotografkou Renell Medrano v jej newyorskom byte, kde pózuje vo vani s vodou, na schodoch, či len tak opretá o stenu bez kúska oblečenia. Aby vôbec niektoré zo záberov spĺňali podmienky zverejnenia, musel fotograf jej intímne partie v počítači rozmazať. Jej krivky dokonca v minulosti ocenila aj širšia verejnosť a na internete sa stala jednoznačnou víťazkou v kategórii "najkrajšie prsia". Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že Emily pred svojimi fanúšikmi nič netají, meno ani pohlavie bábätka zatiaľ neprezradila. Ako ale sama tvrdí, "koncept" pohlavia neuznáva a svoje dieťa bude vychovávať bez určenia jeho pohlavia, nech si vyberie samé.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Fotografie sú oslavou sebavedomia a sily ženy, ktorá je aj v tomto jedinečnom období krásna a nemá problém to ukázať. Emily tiež čoskoro vydá vlastnú zbierku esejí s názvom My Body (Moje telo), ktorá sa bude niesť v podobnom duhchu. S manželom Sebastianom spečatili svoju lásku pred dvomu rokmi, vo februári v roku 2018. Rodák z New Yorku sa okrem herectva venuje aj produkovaniu filmov. Medzi jeho filmové počiny patrí napríklad film s názvom Good Time z roku 2017 s Robertom Pattinsonom, alebo nezávislý film z roku 2014 Heaven Knows What, či Uncut Gems z roku 2019 s Adamom Sandlerom v hlavnej úlohe. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie