Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Podrazili ešte aj Oprah Winfrey?! Tesne pred odvysielaním rozhovoru moderátorka zúri na Harryho!
Zdielať na

Podrazili ešte aj Oprah Winfrey?! Tesne pred odvysielaním rozhovoru moderátorka zúri na Harryho!

Archívna reportáž

Nedeľný večer bude v USA patriť zrejme najsledovanejšiemu rozhovoru za poriadne dlhú dobu. Po prvýkrát od odchodu z Británie poskytnú Harry a Meghan obsiahly rozhovor, keď vystúpia v talkshow Oprah Winfrey (67). Moderátorka pritom tvrdí, že sa ich pýtala skutočne na všetko, aj citlivé témy. Párik vojvodov si týmto pohneval kráľovskú rodinu a kráľovná podnikla viaceré tvrdé kroky. No paradoxne, Harry si stihol ešte pred odvysielaním rozhovoru pohnevať aj Oprah.

Americká stanica v nedeľu večer v USA odvysielala azda najočakávanejší rozhovor ostatných rokov. Meghan a Harry si sadli pred kamery v talkshow Oprah Winfrey, ktorá je známa tým, že kladie odvážne otázky a dostáva na ne odpoveď. A podľa upútavky sa diváci skutočne mali na čo tešiť, vojvodovia zo Sussexu vraj povedia kde-čo aj o zákulisí ich odchodu od kráľovskej rodiny, aj o svojom rodinnom fungovaní.

Rovnako, ake je nepochybne pre Oprah česť, že Harry a Meghan prijali jej pozvanie, je to aj z druhej strany. Oprah je azda najrešpektovanejšia a najvplyvnejšia moderátorka na svete, ktorá má rešpekt u tých najvýznamnejší osobností sveta. A podraziť ju je nemysliteľné, píše portál Mirror.

Oprah je dosť populárna na to, aby uspela aj vo svete politiky:

​Presne to sa ale podľa všetkého podarilo Harrymu. Len krátko pred odvysielaním rozhovoru totiž Harry prijal pozvanie k inému hviezdnemu moderátorovi a zabávačovi, Jamesovi Cordenovi. Ten ho previezol v typickom britskom doubledeckeri, teda poschodovom autobuse a poriadne ho tiež vyspovedal. Rozhovor už stihli aj odvysielať, len pár dní pred talkshow Oprah Winfrey. Tá vraj zúri, princ ju totiž pripravil o prvenstvo a exkluzivitu.

​Zrejme nešlo o papierovú zmluvu, no v tomto prípade vraj platí v televíznom biznise nepísaná dohoda, že toto sa jednoducho nerobí. "Harry porušil pravidlá hry. V Hollywoode došlo k zdeseniu z načasovania jeho komického kúsku na palube autobusu v show Jamesa Cordena a opäť raz pohrdol kráľovnou - tentokrát nie Alžbetou II., ale americkou kráľovnou talkshow Oprah Winfrey. Kto jej venuje exkluzívny rozhovor, ten sa musí do jeho odvysielania stiahnuť z verejnosti," myslí si expertka na britskú kráľovskú rodinu, Tina Brown. Nie je známe, či a ako si Oprah tento prešľap s Harrym vyjasňovala, no reálne to zrejme nijako sledovanosť jej show neohrozí. Investícia zhruba sedem miliónov dolárov sa televízii CSB iste oplatí, vojvodovia zo Sussexu tvrdia, že na ich honorár nešiel ani cent. Počas vysielania stojí 30-sekundová reklama 325tisíc dolárov, pričom vysielanie bude prerušené pre reklamné bloky viackrát, investícia sa tak televízii mnohonásobne vráti. A najlepšie platená moderátorka si nepochybne prilepší o obrovskú sumu.

Súvisiace články

Najčítanejšie