Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dara sebavedomo tvrdí: V TOMTO som bola PRVÁ, teraz si ale užívam niečo úplne iné!
Zdielať na

Dara sebavedomo tvrdí: V TOMTO som bola PRVÁ, teraz si ale užívam niečo úplne iné!

Archívna reportáž

Dara Rolins rozhodne nepatrí medzi nenápadné, zakríknuté typy. Napokon, s takou povahou by to asi ťažko dokázala ťahať v šoubiznise už pomaly 40 rokov. Darinka Rolincová bola už ako 9-ročné dievčatko výrazná, sebavedomá osobnosť, k tomu stačilo dodať ešte talent a zrodila sa hviezda. A odvtedy diktuje trendy.

Dara Rolins oslávila v decembri už 48. narodeniny, no tipovať jej tento vek by bola priam trúfalosť. Na prvý pohľad je aspoň o desať rokov mladšia a nie je za tým len jej dokonalo vyšportovaná postava a udržiavaná tvár. Daru v prvom rade výrazne omladzuje jej štýl obliekania, ktorý ide po ruke priam až pubertiačkam.

Nepochybne najobľúbenejší kúsok v Darinom šatníku budú tepláky. Pohodlné gate a mikiny z teplákoviny má na sebe na každej druhej fotke a nie je sa čo čudovať - tento kúsok oblečenia má najradšej azda každý, ak sa chce cítiť príjemne. No obvykle to bol len domáci odev, či maximálne na športovanie.

Dara má to šťastie, že na jej perfektnej postave vyzerá úžasne čokoľvek:

​To sa ale ostatné roky zmenilo a už dobrých pár mesiacov sú u nás tepláky priam "exkluzívny" trend. Na tom sa ale Dara tak trošku smeje. "Tepláky som nosila ešte v dobe, keď neboli tak extrémne trendy ako dnes. A áno, aj ja si občas hovorím že nevyfotiť sa v nich na Instagrame je v tejto dobe zrejme trestné. Na druhej strane, ja sama dobre viem, jak pohodlný život v nich je, takže chápem," priznala Dara svoj vzťah k tomu neveľmi zvodnému kúsku oblečenia. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Ako dodala, hoci o nej snívajú tisíce mužov, ona sama bola vždy tak trochu "chlapčisko". "Všetko, čo bolo aspoň trochu chlapčenské, mi vždy bolo blízke. Ten ich svet ma priťahoval, ako niečo zakázané. Ich profesie mi prišli atraktívnejšie, obleky mali v sebe mafiánsky vibe, bavila ma tá ich frajerina. Martensky, tepláky, rap som si išla v čase, keď ho dievčatá proste nepočúvali," dala Dara jasne najavo, kto je tu trendsetter.

Dara sa obvykle ukazuje takto:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Prekvapila ale na záver priznaním, že tak, ako miluje tepláky, rovnako rada sa oblečenie ako kráľovná. "Vo všetkom má byť zdravý balans. V dnešnej dobe si svoju ženskosť vyložene užívam. Je skvelé cítiť, uvedomiť si a nezabúdať na to, že sme ženy," odkazuje skúsená speváčka. O potrebe "ženskosti" hovoria v súčasnosti mnohí, bolo by ale dobré pripomenúť, že to v žiadnom prípade neznamená zraniteľnosť, ani slabosť, ženy v mnohých ohľadoch dokazujú, že v istých situáciách znesú viac, ako muži. Medzi také určite patrí aj Dara, či už vo svojej mužskej, alebo ženskej podobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie