Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Princ Harry a Meghan oznámili svetu, akého pohlavia je ich druhé bábo!
Zdielať na

Princ Harry a Meghan oznámili svetu, akého pohlavia je ich druhé bábo!

Archívna reportáž

V odvysielanej talkshow Oprah Winfrey odznelo toľko informácií, že chvíľu potrvá, kým to verejnosť všetko spracuje. Mnohé slová ťali do živého a človek nepochybne našiel pochopenie pre kroky, ktoré sa vojvodovia rozhodli spraviť. Ak teda Meghan uverili. No smutné priznania absolútne rozjasnila informácia o bábätku, ktoré nosí Meghan pod srdcom.

Bola to veľká sláva, keď sa 6. mája narodil Archie Harrison, syn Meghan a Harryho. No len oni tušili, čo všetko s tým bolo spojené, odliadnuc od príšerného prenasledovania posledné dni pred pôrodom, keď ich dokonca obviňovali, že bábo je už na svete a len taja jeho narodenie. Vtedy ešte nikto netušil, azda sa vtedy Harry a Meghan len rozhodovali, že o 7 mesiacov príde najšokujúcejšia správa a oni opustia život v monarchii. 

Druhé tehotenstvo Meghan skončilo v lete minulý rok, žiaľ, potratom. To tretie nepochybne aj preto tajili do pomerne vysokého štádia. Šťastnú novinu oznámili na Valentína neformálnou čiernoubielou fotkou, z ktorej láska a pohoda priam sršia.

Takto svetu vyzradili, čo nosí Meghan pod srdcom:

Nikto azda ani nedúfal, žeby vojvodovia zo Sussexu zverejnili, akého pohlavia je bábätko. Napokon, pri prvom synovi to vraj nevedeli ani oni, chceli sa nechať prekvapiť. Tentokrát už zvedavosť nepustila a tak im lekár prezradil krásnu správu. "Mať akékoľvek dieťa, či už jedno alebo dve, by bolo úžasné. Ale mať chlapca a potom dievča, čo viac si môžete priať. My už máme našu rodinu, sme to my štyria a naši dvaja psíci," prezradil absolútne nadšený Harry, že ich postretlo šťastie v podobe dievčatka. 

​Tretie dieťa už rozhodne neplánujú, azda aj vzhľadom k veku Meghan, ktorá má 39 rokov, ale vždy sa vyjadrovali, že dve deti im absolútne postačia. Presný termín pôrodu ale neprezradili, Meghan potvrdila len to, že bude niekedy v lete. Archie oslávi začiatkom mája dva roky, podľa veľkosti bruška jeho mamy dostane darček v podobe sestričky zhruba o mesiac neskôr.  Akurát, že teraz si budú môcť ich rodičia sami zvoliť spôsob, ako radostnú udalosť oznámia, aj aké meno dievčatku dajú. Odborníčka na kráľovskú rodinu, Ingrid Seward, si myslí, žeby pokojne mohli úplne vybočiť z radu a dať dcérke meno podľa kvetiny: "U dievčenského mena by sa mohli inšpirovať kvetinami – Daisy, Primrose, Violet alebo Ivy (Sedmokráska, Prvosienka, Fialka, Brečtan – pozn. red)". Stávkové kancelárie to ale vidia ina, vysoké kurzy sú na klasické mená kráľovského rodu. Vedie meno Diana s kurzom 10:1, Elizabeth a Philip má kurz 6:1, Charles 5:1. Ako to napokon bude sa ale ešte minimálne tri mesiace svet nedozvie.

Súvisiace články

Najčítanejšie