Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Príšerné priznanie slávnej herečky! Ako maličkú ju zneužíval starý otec so súhlasom jej starej matky!
Zdielať na

Príšerné priznanie slávnej herečky! Ako maličkú ju zneužíval starý otec so súhlasom jej starej matky!

Zdroj: Instagram/SS

Okolo známej hollywoodskej herečky, ktorá dostávala mužov do pomykova vo filme Základný inštinkt svojou slávnou "vypočúvacou" scénkou, je v poslednom čase rušno. Po tom, čo ju v živote postretlo niekoľko nepríjemných udalostí, počnúc mozgovou príhodou, po ktorej sa učila nanovo chodiť aj rozprávať, až po následný rozvod, sa stiahla do úzadia. Dlhé roky zahojili bolestivé spomienky a rany na tele aj duši a tie teraz zapracovala do knižnej podoby s názvom The Beauty of Living Twice. Pri jej písaní však zašla aj do čias útleho detstva a vylovila skutočne nepekné spomienky na vlastného starého otca.

Herečka Sharon Stone vo svojich memoároch, ktoré sa dostanú na pulty kníhkupectiev už koncom marca 2021, prezradila hrozivé rodinné tajomstvo. Ako uvádza denník Daily Mail, Sharon a jej mladšiu sestru ešte ako malé dieťa zneužíval jej vlastný starý otec. Chvíle hrôzy mali nastať vždy po tom, ako ich stará matka s násilníkom zamkla  v jednej izbe a dovolila, aby im ubližoval.

​Sharon Stone sa vďaka svojej úlohe zvodkyne stala jedným zo sexymbolov Hollywoodu 90. rokov, no okrem scénky bez nohavičiek má aj iné, oveľa hodnotnejšie devízy, Výška jej inteligenčného kvocientu dosahuje údajne až 154 bodov a do roku 2002 bola členkou organizácie MENSA, ktorá združuje nadpriemerne inteligentých ľudí po celom svete. Práve v tom čase sa s ňou osud kruto zahral, keď vo svojich 43 rokoch, v perfektnej fyzickej kondícii dostala závažné krvácanie do mozgu a musela sa podrobiť okamžitej a náročnej operácii. Niekoľko ďalších rokov sa učila opäť chodiť a rozprávať, no sama tvrdí, že táto skúsenosť z nej urobila vyspelejšieho človeka.

Fanúšikovia Sharon uvidia v romantickej dráme What about love:

Dnes, takmer 20 rokov po tejto hrozivej udalosti píše vlastné memoáre, v ktorých zašla hlbšie do do svojich detských čias. Sharon vyrastala v štáte Pennsylvania, a už ako dieťa bola veľmi vyspelá a nadaná, na základnú školu začala chodiť už ako 5-ročná. Azda bola pre ňu škola aj určitým vyslobodením, keďže doma, kde mala cítiť najväčšie bezpečie, ju a jej o tri roky mladšiu sestru Kelly zneužíval jej vlastný starý otec Clarence Lawson. Jeho manželka a zároveň stará matka dvoch nevinných dievčatiek sa celému hororu iba prizerala, a obe so sexuálnym predátorom dokonca zamykala v jednej izbe. "On nás tam potom obťažoval," prezradila hrozné rodinné tajomstvo Stoneová, ktoré bližšie opísala vo svojej knihe.

Sharon ako dieťa na fotke s otcom Josephom a sestrou Kelly:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Clarence zomrel, keď mala Sharon 14 rokov, na pohrebe sa dokonca na vlastnej koži chcela presvedčiť, či je jej starý otec skutočne mŕtvy. "Šťuchla som do neho a bolo to pre mňa dosť bizarné zadosťučinenie. To, že bol konečne mŕtvy ma zasiahlo ako kopa ľadu. Pozrela som sa na Kelly, mala vtedy 11 rokov, a bolo konečne po všetkom," opisuje chvíle dospievania s hlbokým šrámom na duši dnes 63-ročná herečka. Sharon nemala v súkromí nikdy na ružiach ustlané, o čom svedčia aj viaceré potraty a dve rozpadnuté manželstvá. Kvôli autoimnutnému ochoreniu lupus, žiaľ, napokon nemohla nikdy donosiť vlastné deti, a tak si s druhým manželom, novinárom Philom Bronsteinom, adoptovali syna Roana.

​Aj druhé manželstvo však skončilo rozvodom, ktorý vyvrcholil v roku 2004, teda v časoch, keď sa zotavovala po vážnej mozgovej príhode, a mal veľmi trpkú príchuť. Sharon totiž prišla na dlhé roky o nárok na starostlivosť o vtedy malého Roana (20). V roku 2005 si Sharon Stone adoptovala druhého syna, Lairda (15), a o rok neskôr tretieho syna, Quinna Kellyho (14). Od roku 2018 žije so svojimi synmi, vrátane Roana, ktorého ma v striedavej starostlivosti, v luxusnej hollywoodskej rezidencii. Okrem písania memoárov sa Sharon opäť vrátila na filmový pľac a diváci ju budú môcť vidieť vo filme o tragickom príbehu lásky s názvom What About Love v premiére na Valentína 2022.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie