Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obrovská drzosť! Plastický chirurg spravil herečke väčšie prsia BEZ jej súhlasu!
Zdielať na

Obrovská drzosť! Plastický chirurg spravil herečke väčšie prsia BEZ jej súhlasu!

Zdroj: Instagram/Sharon Stone

Pomocou plastickej chirurgie sa dá dnes na tele "vyčarovať" už čokoľvek. Odkedy sa ale datujú prvé zmienky o týchto zákrokoch, sa mnohé zmenilo. Ako to už býva, aj tento lekársky odbor bol pôvodne určený na liečbu závažnejších zdravotných problémov, ako len estetickú stránku zovňajšku. Dnes za pokrok v medicíne vďačí aj množstvo žien, ktorým osud nadelil závažnú diagnózu, rakovinu prsníku. Víťazstvo nad touto chorobou totiž máva častokrát trpkú príchuť - žena príde o jeden, či oba prsníky.

Hollywoodska herečka Sharon Stone (63) podľa informácií denníka The Sun poriadne šokovala vyhlásením, že keď sa zobudila po plastickej operácii v roku 2001, zistila, že jej chirurg nadelil o číslo väčšie prsia, ako boli jej pôvodné. Sharon navyše nikdy plastiku pŕs nezamýšľala, ale boli jej diagnostikované benígne tumory na prsníkoch a musela podstúpiť zákrok, pri ktorom jej ich odstránili.

Herečka, ktorú okrem filmu Základný inštinkt či Kasíno preslávilo aj tvrdenie o nadpriemerne vysokom IQ s výškou bodov 154, sa v rozhovore pre spomínaný denník priznala, že o väčších prsiach nebola pred plánovanou operáciou žiadna reč. Po prebudení z narkózy však ostala poriadne prekvapená, keď zistila, že sa pod obväzmi skrývajú nové, o číslo väčšie prsia. Je to zároveň po prvýkrát, čo herečka oficiálne priznala úpravu svojho tela. Sharon sa totiž vždy pýšila tým, že vie starnúť s gráciou a nebola nikdy zástankyňou podobných zásahov do prirodzeného procesu ľudského tela.

Pozrite si Sharonin šarm a umenie zvádzať vo filme Casino z roku 1995, kde si zahrala po boku Roberta De Nira:

"Keď mi dali dole všetky tie obväzy, zistila som, že moje prsia sú väčšie o jeden celý košíček, podľa nich pasovali lepšie k veľkosti mojich bokov," zaspomínala Sharon na šokujúcu skúsenosť z operačného stola. Zdá sa, že aj keď si na svoje nové telo zvykla, na nezodpovedného a nerešpektujúceho chirurga má stále ťažké srdce. "Zmenil moje telo bez môjho vedomia a súhlasu," posťažovala sa herečka. Možno by vtedy zakročila aj tvrdšie, no v rovnakom čase zároveň bojovala s ešte vážnejším zdravotným problémom a následným rozpadom rodiny.

Aj Sharon si sadla do slávneho kresla u Oprah Winfrey, kde rozprávala o tom, aké je dostať druhú šancu na život:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Život slávnej herečky totiž v roku 2001 vážne ohrozila mozgová aneuryzma, po ktorej sa dva roky učila chodiť a rozprávať. „Na jednotke intenzívnej starostlivosti som strávila deväť dní. Šanca prežiť to, čo sa stalo mne, je veľmi malá,“ tvrdila ešte pred rokmi pri spomienke na hrozivé okamihy jej života. Akoby toho nebolo na útlu ženu dosť, kým sa zotavovala z najhoršieho, v roku 2004 ju opustil jej vtedajší manžel Phil Bronstein a po rozvode stratila nárok na starostlivosť o ich spoločného adoptívneho syna Roana. O jej veľkom trápení spred mnohých rokov Sharon dlho mlčala a trvalo celých 14 rokov, kým bola ochotná zveriť sa s ním aj fanúšikom. Avšak sama tvrdí, že z nej táto skúsenosť urobila lepšieho, silnejšieho a emocionálne inteligentnejšieho človeka.

Súvisiace články

Najčítanejšie