Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jojkárka Skoncová ukázala parádny kočík pri prvej prechádzke! Rozhodne na ňom nešetrila!
Zdielať na

Jojkárka Skoncová ukázala parádny kočík pri prvej prechádzke! Rozhodne na ňom nešetrila!

Archívna reportáž

Sú to už vyše dva týždne, čo sa stala krásna moderátorka, modelka a podnikateľka Soňa Skoncová mamou. Narodil sa jej vysnívaný synček, ktorý dostal meno po ockovi, Soninom snúbencovi a jedinej láske jej života, Robovi Reisovi. A posledná marcová nedeľa bola evidentne ako stvorená na prvé kočíkovanie.

Priviesť na svet dieťatko s príchodom jari je azda úplne najlepší termín. Príjemné počas a nekonečné mesiace kočíkovania bez nutnosti obliekať bábätko do milión vrstiev a babušiť ho do fusaku, z ktorého mu trčí ledva nos. Jojkárka Soňa Skoncová navyše žije v jednom z najmalebnejších mestečiek na slovensku, v rozprávkových Bojniciach, kde majú prechádzky okolo zámku obzvlášť veľké čaro. 

Malý Robko Reis sa narodil 10. marca a obvykle čakajú rodičia zhruba dva týždne, kým vyrazia na prvú prechádzku. Celých 18 dní doma si dopriala Soňa, kým vyrazila kočíkovať. Ale vzápätí sa synčekovým prvým "vozidlom" pochválila.

​Soňa je už roky úspešná na všetkých frontoch a tak, ako nešetrí na kvalite pri sebe, ani svojom bývaní, rozhodne nebude šetriť ani na svojom malom poklade. To dokázala už pri jeho detskej izbe, ktorá je skutočne štýlová a dokonalo dizajnérsky zariadená. Aj výbavička jeho oblečenia je rovnako dôkazom maminho vyberaného vkusu. Pochopiteľne, že aj pri výbere kočíka si dala záležať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Soňa siahla po kočíku známej holandskej značky. Kombinácia sivej a smotanovej je skutočne elegantná a Soni to veľmi sekne. "Prisahám že túto jar a leto zoderiem všetky topánky sveta," zastrája sa s vyrehotaným smajlíkom. Dodala, že pre značku kočíku bola rozhodnutá už dávno. "Aj kvôli terénu okolo zámku, väčšina z vás ma presvedčila o tom, že ste boli tiež veľmi spokojné. Tak si želám na tie moje dnešné meniny čo najviac spokojných kilometrov," poďakovala za rady fanúšičkám a sama si zaželala skutočne rozumné prianie. Kočík iste poslúži dobre, napokon, nestál málo - podľa výbavy kombinácie sa môže jeho cena vyšplhať aj na vyše 1500 eur.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie