Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Skupujú Vrbovskí nehnuteľnosti?! Byt vo Viedni, v centre Bratislavy a teraz zháňa Jasmina TOTO!
Zdielať na

Skupujú Vrbovskí nehnuteľnosti?! Byt vo Viedni, v centre Bratislavy a teraz zháňa Jasmina TOTO!

Archívna reportáž

Zdá sa, že nie všetkých zasiahala koronakríza natoľko, aby si museli uťahovať opasky. Najmä na trhu nehnuteľností žiadne krízu nevidno, ceny nehnuteľností dosahujú rekordné výšky a ľudia, ktorí kúpili pred 10 rokmi, dnes vedia predať byt v Bratislave aj o 100 percent drahšie. Vysoké ceny ale evidentne neprekážajú manželom Vrbovským, ktorí hľadajú nehnuteľnosť za nehnuteľnosťou.

Jasmina a Patrik Vrbovskí majú evidentne zarobené a našetrené dosť na to, aby sa ich ročný výpadok príjmov nijako nedotkol. Ba čo viac, chcú investovať nemalé sumy do nehnuteľností. Ešte pred pár mesiacmi hľadali byt vo Viedni, nepochválili sa ale výsledkom, či sa im niečo podarilo zohnať podľa ich predstáv a či aj nehnuteľnosť kúpili.

Prednedávnom sa Jasmina rozhodla opäť využiť silu sociálnej siete, keď dala na Instagram prosbu o pomoc pri hľadaní bytu pri Modrom kostolíku. Tentokrát sa ale aj pochválila, ako hľadanie dopadlo. "Niečo sme s mojím mužom našli, nie je to úplne v blízkosti Modrého kostolíka, ale je to kúsoček odtiaľ, je to nádherné a veľmi sa na to tešíme," prezradila Jasmina čosi o prírastku do zoznamu nehnuteľností.

Rytmus spraví pre svoju rodinu čokoľvek, hoci aj nakúpit nehnuteľnosti:

"Chcem si splniť ďalší sen. Všimli ste si, že postujem veľa, veľa chát, uprostred lesov, tak keby ste náhodou mali niekoho, alebo vy sami máte kúsoček lesíka, alebo lúky v lese, hľadám pozemok uprostred stromov, veľmi by som tam chcela pre nás vytvoriť peknú, milú, malú chatku," načrtla Jasmina svoju predstavu o pozemku na rodinnú chalupu Vrbovských. 

Jasmina prezradila, prečo tak veľmi miluje lesy:

Počas dvoch hodín dostala Jasmina kopu možností, nepochybne aj preto, že neupresnila lokalitu a tak mohla veselo dostávať ponuky zo všetkých kútov Slovenska. Nemali by ale zabúdať, že chatu si nemôžu postaviť kde sa im zapáči a treba na to príslušné povolenia. Nepochybne sa ale Vrbovskí pri takom veľkom kroku, ako je kupovanie nehnuteľností, poradia s odborníkmi a prešľap by tak nemal hroziť. Fanúšikovia budú iste zvedaví na výsledok, chaty, ktoré Jasmina rada zverejňuje, sú totiž obvykle skutočné perly uprostred prírody a také niečo by iste aj rada vlastnila.

Súvisiace články

Najčítanejšie