Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Radikálna zmena! Karin Haydu dala preč 30 centimetrov, Pociskovej je z toho ťažko!
Zdielať na

Radikálna zmena! Karin Haydu dala preč 30 centimetrov, Pociskovej je z toho ťažko!

Archívna reportáž

Herečka Karin Haydu prestala starnúť už pred 20 rokmi. Skvelá postava, jedinečný štýl, luxusné oblečenie, vždy perfektný makeup a tmavé dlhokánske vlasy. A práve toto poznávacie znamenie je zrazu preč. Len týždeň pred oslavou 44. narodenín sa rozhodla pre radikálnu zmenu.

Vlasy sú koruna krásy, pri ženách to platí ešte výraznejšie. Nenadarmo muži preferujú dlhovlasé krásky s hustou hrivou, nech už je akejkoľvek farby. Hustými a dlhými vlasmi sa vždy pýšila aj herečka Karin Haydu, no dlhovlasé ženy to dobre poznajú - v jednom momente pocítia túžbu svoju hlavu trošku odľahčiť. A tento moment nastal evidentne aj v prípade Karin.

​Herečka zasadla do kresla u kaderníčky a nechala si odstrihnúť takmer 30 centimetrov zo svojej tmavej hrivy. A to nie je všetko, zjavne sa rozhodla, že zmenu podčiarkne aj novým odtieňom, značne svetlejším, než na čo u nej boli ľudia zvyknutí doteraz. 

Karin je skvelá komediálna herečka, takto sa predviedla ako folkloristka v jojkárskej šou Všetko, čo mám rád:

​Karin sa zverila do rúk svojej kamarátky a treba uznať, že výsledok je skvelý. Husté vlasy orieškového odtieňu v dĺžke po ramená herečke skutočne seknú. Perfektne vyfúkaný účes z nej razom spravil dámu. Knechtová, Marošová, Kovaľová sa zhodli, že zmena je perfektná. Jedine Nela Pocisková trošku za dlhými vlasmi svojej kolegyne banovala. "Môj bože, moje krásne vlásky, až mi ťažko prišlo," napísala k videjku zo strihania.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu (@karinhaydu)

Karin jej vzápätí vtipne ponúkle odstrihnutý kus na príčesok. V tomto ohľade treba povedať, že je škoda, že Haydu nepočkala ešte nejaký ten rok. Ak by si nechala odstrihnúť vlasy v dĺžke 40 centimetrov, mohla ich darovať na parochňu. Nemusel by pritom ísť o predaj, vlasy sa dajú aj darovať na parochne pre onkologické pacientky. Pravdou ale je, že by nemali byť ani farbené, čo Karin nespĺňala. V každom prípade, ako sa zhodli komentujúce na Instagrame - Karin sa hodia asi všetky účesy a na leto sú kratšie vlasy iste praktickejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie