Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Predtým sa chválil "anakondou" v nohaviciach, teraz prišla radostnejšia správa! Spevák bude otcom!
Zdielať na

Predtým sa chválil "anakondou" v nohaviciach, teraz prišla radostnejšia správa! Spevák bude otcom!

Archívna reportáž

Známy americký spevák mnohých tanečných hitov Swalla či Take You Dancing sa na sociálnej sieti pochválil úžasnou novinkou zo súkromného života. Spevák, ktorý sa ako jeden z mála v šoubiznise prezentuje najmä hudbou a nie početnými škandálmi, tentokrát potešil svojich fanúšikov správou z iného, než hudobného súdka. So svojou partnerkou, modelkou a influencerkou Jennou Frumes čakajú prvého spoločného potomka.

Spevák Jason Derulo a jeho krásna partnerka Jenna oznámili radostnú správu o tehotenstve prostredníctvom nežného videa z ich dovolenky na Bahamách. Jason tam doslova žiari šťastím a svoju partnerku hrdo drží na ruku počas romantickej prechádzky pri jednom z pobreží tejto exotickej krajiny. 

Obrovskú radosť je možné vyčítať z úsmevu a očí populárneho speváka, ktorý sa stane už čoskoro po prvýkrát otcom. Už v minulosti sa Jason Derulo nebál viackrát vyjadriť kladne na tému vlastnej rodiny, avšak si mu chýbala partnerka, s ktorou by si spoločné deti vedel predstaviť. Všetko zmenila až Jenna Frumes, modelka, ktorú v roku 2020 spoznal v jednej z posilňovní, kam vypracovaný spevák pravidelne chodil. Jason neváhal a krásku, ktorá sa tiež venuje fitness, oslovil a dnes už čakajú spoločné bábätko. 

Jason Derulo nedávno zverejnil videoklip k piesni Lifestyle, na ktorej spolupracoval so spevákom z kapely Maroon 5, Adamom Levinom:

"Som veľmi vzrušený z novej kapitoly v našich životoch," napísal k romantickému videu Jason a celkom pochopiteľne spustil v komentároch metelicu gratulácií a srdiečok. Jason sa od začiatku o svojej priateľke vyjadroval iba v superlatívoch a dokonca si myslí, že sa kvôli nej zmenil v lepšieho a menej sebeckého človeka. Táto vlastnosť sa mu skutočne pri starostlivosti a výchove dieťatka zíde, aj keď už s deťmi nejaké tie skúsenosti má. Spevák totiž nedá dopustiť na svojich synovcov a netere, ktorých má požehnane. Pravidelne sa dobrým vzťahom k deťom chválil aj na sociálnej sieti, a tak je veľmi pravdepodobné, že sa novej životnej úlohy otca zhostí zodpovedne. "Gratulujem, brácho," vyjadril radosť z novinky aj jeho kolega a kamarát, spevák Neyo a medzi známymi gratulantmi sa objavila aj speváčka Natasha Bedingfield.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Derulo (@jasonderulo)

​Jason Derulo sa na sociálnych sieťach v posledných mesiacoch prezentuje aj ako celkom zdatný zabávač a tvorca vtipných videí a skečov. Zmysel pre humor mu nechýba, čo dokázal aj svojou reakciou, keď mu admin známej sociálnej siete vymazal obsah fotky, na ktorej pózoval iba v čiernych obtiahnutých trenírkach.

Nezdala sa im totiž veľkosť jeho pohlavia, ktoré sám nazval podľa jedného z najväčších hadov na svete, anakondou. Spevák vtedy fotku upravil a na miesto, s ktorým mali administrátori problém, "prilepil" emoji bagety, za svoj vtip si vtedy vyslúžil pozitívne ohlasy a dokonca aj angažmán vo filme pre dospleých. Ten ale odmietol, našťastie. Ktovie, či by si krásna Jenna chcela niečo začať s pornohercom.

Súvisiace články

Najčítanejšie