Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tretie bábätko je na svete! Speváčka si opäť zvolila domáci pôrod!
Zdielať na

Tretie bábätko je na svete! Speváčka si opäť zvolila domáci pôrod!

Zdroj: Instagram/Hilary Duff

Medzi odborníkmi a budúcimi mamičkami nie je v našich končinách azda kontroverznejšej témy, ako sú domáce pôrody. Vo viacerých západoeurópskych krajinách je pritom úplne bežný, pričom štát zabezpečí aj pôrodnú asistentku. Hoci podľa mnohých predstavuje isté riziká, mamičky, ktoré ho majú úspešne a bez komplikácii za sebou, na tento zážitok nedajú dopustiť. Aj americká speváčka hitu So Yesterday sa na domáci pôrod v bazéne odhodlala už po druhýkrát a dnes sa raduje zo zdravého párdňového bábätka.

Hilary Duff (33) sa ešte minulý týždeň stala po tretíkrát mamou, keď po domácom pôrode do vody privítala na svet svoju druhú dcérku Mae James Bair. Na intímnej fotke sa z nového prírastku priamo v špeciálnom nafukovacom bazéne radujú aj súrodenci spolu s dojatým oteckom, hudobným skladateľom a spevákom Matthewom Komom (33).

​Známa americká popová speváčka a herečka privítala svojho tretieho potomka v stredu 23. marca 2021. Jediná fotografia na jej sociálnej sieti však prezrádza, že je Hilary skúsená mamička, ktorá sa nebála porodiť doma. Silný zážitok si tak užila v blízkosti najmilovanejších, jej manžela Matthewa, syna Luca a dcérky Banks. 

Takto sa Hilary tešila z narodenia dcérky Banks, po domácom pôrode v bazéne ešte v roku 2018:

"Mae James Bair, milujeme ťa kráska, 3-24-21," napísala k intímnemu záberu, na ktorom drží drobulinké dieťatko v náručí, sediac v nafukovacom bazéne, obkolesená svojou podarenou rodinkou. Príspevok behom pár hodín označili srdiečkom viac ako 2 milióny fanúšikov a zaplavili Hillary množstvom gratulácii. Okrem fanúšikov, zdieľali v komentári radosť aj známe kolegyne a zároveň čerstvé mamičky, herečka Sophie Turner známa zo seriálu Game of Thrones, herečka Jenna Dewan či speváčka Ashley Simpson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff)

Speváčka Hilary Duff, rodáčka z amerického Texasu, má prvorodeného syna Luca (9) z manželstva s bývalým kanadským hokejovým útočníkom Mikeom Comriem. Ich šesť rokov trvajúce manželstvo, žiaľ, skončilo rozvodom v roku 2016 po niekoľkonásobných neverách statného športovca. Avšak speváčka dlho do vankúša neplakala, ani nie rok od odlúčenia s exmanželom sa začalo šepkať o jej vzťahu so spevákom Matthewom Komom, s ktorým sa stretla pri jednej z hudobných spoluprác. Svoj vzťah potvrdili v roku 2017 a o rok sa už tešili z prvého spoločného potomka, dcérky Banks (2). Od roku 2019 sú Koma a Hilary Duff manželmi a zároveň tvoria jeden z najobľúbenejších párov šoubiznisu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie