Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Beňovej dcéra má nový, výnimočný kočík! Je špeciálne určený na TÚTO činnosť!
Zdielať na

Beňovej dcéra má nový, výnimočný kočík! Je špeciálne určený na TÚTO činnosť!

Archívna reportáž

Europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová sa stala prvého novembra minulého roku po druhýkrát mamou. Nebolo by na tom nič zvláštne, ak sa nerodila ako 52-ročná a medzi jej deťmi nebol rozdiel skutočne nevídaných 32 rokov. No pri pohľade na ňu by to zrejme nikto ani náhodou netipoval.

Niet pochýb, že keby 52-ročná Monika Beňová nebola v takej výbornej fyzickej kondícii, jej otehotnenie v značne neštandardnom veku by bolo ak nie nemožné, tak iste komplikovanejšie. Napríklad s nadváhou by iste oveľa ťažšie znášala celé tehotenstvo, no aj starostlivosť o dieťa by nebola úplne jednoduchá. O prechádzkach pri kočíku s boľavými kĺbmi zaťaženými priveľkou váhou a chabou kondičkou ani nehovoriac.

Našťastie, nič z toho v prípade europoslankyne neplatí. Naopak, akoby začala mladnúť. Iste je za tým aj jej o 16 rokov mladší partner, no na druhej strane Beňová sa vždy pýšila štíhlou postavou. Zdravá životospráva a pravidelný pohyb sú v jej prípade ideálnou kombináciou ako si predĺžiť mladosť.

Monika Beňová si ani na materskej neodopiera obľúbené aktivity:

​Odkedy prvýkrát si v novembrvi vyšla vtedy len s párdňovou Leou na prvú prechádzku v kočíku, spravila si Beňová z tejto rutinnej činnosti priam športovú aktivitu. Pravidelne sa delí s hlásením zo smart zariadenia aj s fanúšikmi a tí tak poznajú nielen jej obľúbené trasy, ale vidia aj kolľko kilometrov prešla. Pred mesiacom sa navyše pochválila aj fotkou s priznaním, že po dlhej pauze začala opäť behať. A čo ideálnejšie by sa dalo spraviť, ako skĺbiť "povinné" kočíkovanie s obľúbenou aktivitou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Trh s pomôckami pre rodičov nemá hraníc a tak sa dá zadovážiť aj kočík určený vyslovene na behanie. Beňová sa pochválila novým prírastkom vo "vozovom parku" malej Leušky. "Máme veľkáčsky kočík, mamina behá," pochválila sa spokojná europoslankyňa pri fotke s modrým športovým kočíkom. Švédska značka je na športové vybavenie a pomôcky špecializovaná, Beňová rozhodne netrafila vedľa. Cena tohto kočíku je niečo vyše 600 eur, čo sú ale pri plate europoslankyne len "drobné" a tak nečudo, že si túto vychytávku rada dopriala, aby mohla spojiť dve obľúbené a prospešné činnosti. Natriasanie v rýchlom tempe sa bude nepochybne páčiť aj jej dcérke.

Súvisiace články

Najčítanejšie