Polojasno
14°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Krásna česká Miss po strate bábätka: TOTO má zahojiť bolesť!
Zdielať na

Krásna česká Miss po strate bábätka: TOTO má zahojiť bolesť!

Archívna reportáž

Už je to viac ako polroka od príšerného dňa, keď prišla česká Miss Natálie Kočendová o svoje dieťatko v 6. mesiaci tehotenstva. Spomienky na malého Nathanielka, ako chlapčeka stihli pomenovať, ostanú navždy živé. Avšak za ten čas, aj s pomocou rodiny, a najmä partnera Lakyho, už bolesť ustúpila, a mladá žena sa už opäť pozerá vpred, plánuje budúcnosť a chystá na prestížnu Miss International v ďalekom Japonsku.

Česká II. vicemiss 2020 Natálie Kočendová (21) v rozhovore pre český magazín Život v Česku prezradila, ako jej prácu ovplyvnila pandémia koronavírusu, a tiež o tom, či s barberom Lakym Royalom, s ktorým si momentálne zariaďujú nové hniezdočko lásky, plánujú aj svadobnú veselicu.

Rok 2020 bol pre Natáliu Kočendovú ako na hojdačke, obrovskú radosť z titulu Miss vystriedal neporovnateľný smútok a bolesť zo straty bábätka. Avšak, ako sama hovorí, má šťastie, že má po boku milujúcu rodinu a najmä partnera Lakyho, pre ktorého bola strata Nathanielka nemenej tragická udalosť, no pomohol jej preniesť sa tým najťažším obodbím. "Ja som na začiatku bola na tom naozaj veľmi zle, stále som iba ležala v posteli a plakala. Po tom sa ma priateľ snažil rozveseliť, vďaka nemu a rodine som to zvádla," tvrdí Natálie, ktorá si spolu s Lakym zariaďuje nové obydlie, v ktorom už dokonca nebývajú iba sami dvaja.  "Presťahovali sme sa, momentálne si vytvárame krásny domov. Tiež sme si zaobstarali psíka, takže sa staráme aj o neho. Je to trošku čertík, ale je skvelý," opisuje idylku v súkromí rodáčka z Karvinej, ktorá zároveň v minulosti vynikala v súťažiach mažoretiek. Práve psík býva veľmi často náplasťou na bolesť zo straty milovanej osoby, aj v tomto prípade nepochybne prinesie páriku veľa radosti.

Natálie sa chystá na prestížnu súťaž Miss International v Japonsku a už aj stihla absolvovať prvé online rozhovory: 

Aj keď Natálie svoju sľubnú modelingovú kariéru rozbieha kvôli prísnym opatreniam o niečo pomalšie, optimizmus ju neopúšťa. "Žiaľ, teraz nemáme žiadne fotenia, žiadne prehliadky, behom pandémie sa naša profesia trochu zmenila. Veľmi sa však tešíme, keď spoznáme ten veľký svet modelingu," opisuje situáciu Natálie, ktorá s ostatnými víťazkami využíva čas na zlepšenie angličtiny, ale aj vyšpičkovanie fyzičky na svetovú súťaž krásy, ktorá sa bude konať už v októbri 2021 v Japonsku. Momentálne k svojej profesii naplno využíva sociálne siete, kde je celkom úspešná influencerka. Natálie však zároveň na udalosti z roka 2020 nezabúda a snaží sa na základe svojej skúsenosti pomôcť iným ženám, ktoré si prešli, alebo prechádzajú podobnou bolestnou stratou, keďže sama vie, ako veľmi jej pomohla komunikácia a zdieľanie jej smutného príbehu.

Natálie tvrdí, že na svadbu s Lakym, si ešte bude musieť kvôli titulu Miss počkať:

O prekonanom potrate dokonca plánuje napísať knihu a venovať sa nadácii zameranej na túto problematiku. "Teším sa už na všetky verejné akcie, keď budem môcť zverejniť knihu a porozprávať o nadačnom fonde," hovorí s nádejou modelka, ktorej opäť žiari na tvári úsmev a pomohla jej do značnej miery práve úprimnosť a zdieľanie bolesti. Za jej súčasným šťastím sa určite skrýva aj naplnený vzťah s Lakym, a tak sa naskytá otázka, či už niekde v diaľke nepočuť aj svadobné zvony. "Teraz som Miss a zatiaľ svadbu neplánujeme, nemôžeme. Ale možno, keď mi skonči zmluva, uvidíme. My sme šťastní a som rada, že to z nás vyžaruje," prezradila Natálie, ktorá iba prednedávnom zverejnila na Instagrame romantické fotky s Lakym v svadobnom, avšak zatiaľ sa zjavne jednalo iba o profesionálne fotenie. Či už si raz manželský sľub povedia, je na nich, nepochybne im ale všetci prajú, aby ich život v ten pravý moment obohatilo bábätko.

Súvisiace články

Najčítanejšie