Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jasmina sa postavila PROTI Rytmusovi! Zo sporu vychádza jednoznačne najrozumnejšie!
Zdielať na

Jasmina sa postavila PROTI Rytmusovi! Zo sporu vychádza jednoznačne najrozumnejšie!

Archívna reportáž

Patrik a Jasmina Vrbovskí pôsobia ako absolútne dokonalý a zohraný pár a o ich láske niet pochýb. No to neznamená, že je vždy všetko dokonalé, tak to zrejme nie je v žiadnom vzťahu. Aktuálne dala Jasmina jasne najavo, že má vlastnú hlavu a len pre lojalitu s manželom nebude súhlasiť s každým jeho slovom.

Jasmina Alagič Vrbovská tvorí pár s Patrik už tri roky. Odkedy sa ich vzťah prevalil pritom dávajú svetu najavo, že sa skutočne našli a vyznania lásky nemajú konca. No Jasmina má horúcu balkánsku krv, ako rada pripomína, a tá sa len tak ľahko nedá "ukočírovať". Je takmer isté, že občas vybuchne aj na svojho manžela, podstatné ale je, že si vedia veci vždy vysvetliť.

Hoci majú na mnohé veci iste podobný názor, teraz si od Jasminy evidentne raper pochvalu za "kreativitu" nevypočul. Za jeho príspevok, kde nesúhlas s názorom stand up komičky Simony Salátovej, ktorá ostro kritizovala Dominiku Cibulkovú za jej cestovanie, vyjadril upravenou fotkou a urážkou smerujúcou na oblejšie tvary humoristky, ho Jasmina poriadne sfúkla.

Jasmina je v prvom rade pozitívny človek, takto chcela šíriť optimizmus pred rokom:

​Vyťahovať fyzickú podobu človeka a robiť si z nej posmech, keď je navyše reč o úplne niečom inom, je skutočne veľmi nízke a je hanba sa k tomu uchýliť. "Nechcem si pripadať ako triedna učiteľka, ale teda svoj názor poviem. Milá Simona, svojím vystupovaním ste v mojich očiach vykopali priemerné dno, drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou doň s radosťou skočil a ešte si sa tešil, že v ňom si," napísala celkom tvrdo Jasmina a dala jasne najavo, že nebude stáť za slovami svojho manžela za každú cenu, ak s nimi nesúhlasí.

Následne dodala azda najpodstatnejšiu časť odkazu, ktorú keby si ľudia osvojili, azda by sa na Slovensku ľahšie dýchalo. "Šírenie takejto energie je pre nás, ako spoločnosť, oveľa nebezpečnejšie ako to, či si niekto spáli zadok v exotike, alebo zlváštna vláda. PS: Správajme sa všetci dnes tak, aby sme sa zajtra nemuseli hanbiť," odkázala Jasmina a získala si okamžite súhlas aj srdiečka od tisícov fanúšikov. Ktovie, ako vyzerala debata na túto tému doma, no iste to nebolo veľmi dramatické, napokon, aj Rytmus je v konečnom dôsledku racionálny človek, hoci sa občas nechá uniesť nie práve šťastným smerom.

Prečítajte si článok, na ČO vlastne Jasmina reagovala:

Súvisiace články

Najčítanejšie