Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
TOTO Rytmus prestrelil! Zastal sa Cibulkovej krutou urážkou jej kritičky Salátovej!
Zdielať na

TOTO Rytmus prestrelil! Zastal sa Cibulkovej krutou urážkou jej kritičky Salátovej!

Archívna reportáž

Patrik Vrbovský rozhodne nepatrí medzi útlocitné, a už vôbec nie vo vyjadrenia diplomatické hviezdy. Napokon, to by od rapera snáď ani nikto nečakal. Za vyše 20 rokov na výslní si Rytmus vybudoval pozíciu, keď sa cíti byť neohroziteľný a snáď tak trochu aj nedotknuteľný. A aj preto si zrejme občas dovolí prestreliť.

Od začiatku pandémie sa Rytmus pomerne jasne staval k hrozbe koronavírusu skepticky, až priam ľahkovážne. Žije spokojne vo svojej bubline a evidentne nepatrí medzi ľudí, ktorí v strese sledujú správy a pre strach ani nevystrčia päty z domu. Patrik Vrbovský má totiž šťastie - jeho život ostal takmer nedotknutý, odhliadnuc od toho, že nemôže koncertovať, zrejme nič iné mu nespôsobuje vrásky. 

Počas už rok trvajúcej pandémie žartoval o mnohých opatreniach, ktoré sa mu zrejme zdajú byť absurdné a evidentne nie je ani veľký priaznivec vakcinácie. Aj preto ho mimoriadne pobavilo, keď ho upodozrievali, že aj on sa bol dať "po vzore" Cibulkovej zaočkovať. No hoci v tejto téme by si s ňou možno názorovo nesadol, čo sa týka cestovania, evidentne je na jej strane.

Rytmus si žije po svojom, názory ľudí nerieši:

​Nesúhlas s obmedzením cestovania za dovolenkami, ako aj podporu ľudí, ktorí doteraz nedbali na kritiku a cestovali, dáva najavo aj srdiečkami na Instagrame, ktoré svietia pri azda všetkých plážových príspevkoch jeho kolegov z brandže. Po minulotýždňovej diskusnej relácii verejnoprávnej televízie Silná zostava, kam prijala pozvanie aj Dominika Cibulková, už ale neostalo len pri srdiečku. "Povedal som si, že od zajtra nebudem kupovať jogurty, lebo čo na to povedia, ľudia, ktorí si ich nemôžu dovoliť," napísal v instastories ironicky raper a pridal fotku Maybachu 600 GLS v cene od 160 tisíc eur, ktorý si vraj aktuálne kúpil a už len čaká na dodanie. Práve argument o "neprovokovaní" ľudí tým, čo si niekto môže dovoliť, ale iný nie, zaznel v diskusii na margo Dominikiných fotiek z Maldív.

Instagram/RK

​A Rytmus ešte tvrdšie zadrel v tomto duchu pri fotke zo štúdia, kde Cibulkovú obzvlášť nemilosrdne "grilovala" standup komička Simona Salátová. Na jej adresu sa neveľmi lichotivo vyjadrila aj samotná Dominika, ale aj Monika Beňová, no Rytmus už prekročil aj hranice toho, čo si muž môže dovoliť povedať na adresu ženy. "Ľudkovia, buďme spolupatriční. Načo si kupovať jedny veľké šaty, keď z nich môžeš ušiť 20 šiat pre bezdomovcov," napísal opäť ironicky raper narážajúc pritom zjavne na ženské tvary komičky. Nespravil to pritom prvýkrát, v minulosti ho za podobné narážky a urážky ľudí kyprejších postáv výrazne kritizovali. Evidentne si nevstúpil do svedomia a akoby to nestačilo, zjavne fotku upravil a Salátovej výrazne pridal kíl, čím však v konečnom dôsledku svoj kritický názor znížil na absurdný hejt. 

Instagram/RK

Súvisiace články

Najčítanejšie