Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ďalší rozchod! Fešný český herec priznáva, že za jeho nezdarmi v láske je zrejme TOTO!
Zdielať na

Ďalší rozchod! Fešný český herec priznáva, že za jeho nezdarmi v láske je zrejme TOTO!

Archívna reportáž

Patrí medzi najväčších fešákov medzi českými hercami mladej generácie. Zároveň je aj veľmi talentovaný a sympatický. Hoci filmové ponuky sa hrnú, horšie je to v srdcovej sfére. Vojta Kotek stále nevie nájsť tú pravú, hoci to skúšal už s mnohými, vrátane viacerých hereckých kolegýň. Tvrdí pritom, že rozchod ho vždy mrzí.

Aj keď český herec Vojta Kotek (33) patrí medzi idoly mnohých žien, na jeho osobnom šťastí vo vzťahoch sa to veľmi neprejavuje. Je veľmi pracovitý, keď sa niečomu venuje, sústredí sa len na to a vzťahy idú bokom, čo možno nedokáže tolerovať hocikto. Vzhľadom na mladý vek toho dokázal veľa, okrem herectva sa venuje aj réžii, moderovaniu či hudbe. Minulý rok mal ťažkú nehodu na motorke a zakrátko ho opustila priateľka. Odvtedy je opäť sám.

Pritom fešný herec Vojta Kotek na lásku stále verí a rozchody ho mrzia. "Myslím si, že láska je niečo, čo môže dať životu zmysel. Pokiaľ mám lásku, je to kormidlo. Je to smer, ktorý držím, a viem, že som na správnej ceste. Samozrejme, keď človek potom o tú lásku príde, niekedy môže mať pocit, že naraz ten zmysel života stratil, ale myslím si, že láska ako taká je naozaj v každom z nás a je aj voči sebe, svetu a okoliu. Pre mňa je to veľmi podstatná entita," zveril sa s veľkou dávkou zrelosti v otvorenom rozhovore pre Český rozhlas.

Kotek zažiaril aj vo výpravnej minisérii o Márii Terézii:

Aj keď tento herecký idol žien lásku tak veľmi vyzdvihuje, priznáva, že má problém do svojho života niekoho pustiť. A súvisí to najmä s jeho spôsobom života. "Nastolil som také životné tempo, ktorého je ťažko sa chytiť. Ja idem v rýchliku, a keď sa do neho niekto pokúša nastúpiť, tak mu veľmi nepomáham. Skôr ho vystrkujem za jazdy von," zhodnotil dávnejšie sebakriticky pre magazín iDnes.cz. Zrejme aj toto bol dôvod jeho ostatného rozchodu s grafičkou Valerií Rónovou (28), s ktorou sa rozišiel dokonca až dvakrát. Tá už vraj odvtedy našla svoje šťastie v náručí iného muža.

​Vzťahov stihol mať Kotek vo svojom živote viac, pár tvoril aj so známou herečkou Terezou Voříškovou, dnes už Ramba, Berenikou Kohoutovou, vizážistkou Adrianou Trpkovič, tanečnicou Jessikou Monteiro či redaktorkou Markétou Křivánkovou. Pritom mal aj dlhoročnú pauzu od vzťahov, keď mu vyhovovalo kvôli sústredeniu sa na prácu byť sam. Aj teraz, po niekoľkomesačnej rekonvalescencii po nehode, sa už teší na prácu. Letná scéna Múzea Kampa chystá divadelnú novinku o živote Jana Wericha pri príležitosti 40 rokov od jeho úmrtia. Rolu mladého Wericha zverili práve Kotekovi a ako sám hovoril o svojom pracovnom nasadení, priestor na vzťah sa zrejme do jeho kalendára zatiaš nezmestí.

Súvisiace články

Najčítanejšie