Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Smutná súťaž, kto podá žiadosť o rozvod ako prvý, má víťaza! Stihla to Kim, alebo Kanye..?
Zdielať na

Smutná súťaž, kto podá žiadosť o rozvod ako prvý, má víťaza! Stihla to Kim, alebo Kanye..?

Archívna reportáž

To, o čom sa posledné týždne veľmi intenzívne povrávalo, sa stalo skutočnosťou. Dokonalý a šialene bohatý pár, ktorý sedem rokov plnil titulné stránky a postaral sa o nejeden škandál, ide od seba. Kim Kardashian (40) a Kanye West (43) prešli od slov k činom, konkrétne je to hviezda reality šou, ktorá už podala aj žiadosť o rozvod.

V roku 2014 to bola zrejme najsledovanejšia svadba. Hviezda vlastnej reality šou o excentrickej rodine Kardashianiek a najbohatší raper sveta sa brali v talianskej Florencii. Spoločnosť im robila vtedy ročná dcérka North, ďalšie tri deti pribudli počas manželstva. Na pohľad dokonalá rodinka ale zrejme až taký rozprávkový vzťah nemala, minimálne o ostatnom roku to rozhodne neplatilo.

Zreme zásadný bod zlomu nastal počas prezidentskej kampane síce úspešného rapera, ale značne naivného občana Westa. Či skôr len prehnane ambiciózneho bez kontaktu s realitou. Tak to napokon aj dopadlo - už prvé verejné vystúpenie bolo poriadne škandalózne, keď sa Kanye zrútil v slzách a vytiahol dokonca aj tak intímnu vec, ako že sa s Kim rozhodovali, či pri prvom tehotenstve nepôjde na potrat. Neskôr pridal na Twittri správu, že sa chce rozviesť, zjavne bez predchádzajúcej dohody s Kim.

Kríza vo vzťahu vyvrcholila Kanyeho kandidatúrou, keď sa naplno prejavila jeho údajná bipolárna porucha:

​To Kim poriadne rozzúrilo, Kanye navyše s ohováraním manželky neprestal. Navyše sa odsťahoval na svoj ranč do Wyomingu a s rodinou už nebol takmer vôbec v kontakte. Potom síce pred pár týždňami Kim prekvapila pekným vyznaním manželovi, no zjavne to bol už len posledný výstrel, nakoľko situácia sa nieže nezlepšila, ale naopak. Kanye a Kim spolu prestali komunikovať a čakalo sa už len na to, kto príde ako prvý so žiadosťou o rozvod. Kardashianka otáľala a tak sa Kanye začal zastrájať, že žiadosť podá on. A to už Kim nezaváhala, priniesol portál TMZ.

​Iste nechcela, aby bol iniciátorom jej manžel, keďže obaja žijú vo svete, kde sa akýkoľvek detail počíta. Podľa predbežných informácií sa pár už dohodol, že deti ostanú v starostlivosti Kim, no na starostlivosti a výchove sa budú podieľať obaja. Rovnako už je údajne aj delenie majetku pomerne ďaleko a tak sa zdá, že obavy o nepeknom rozvodovom konaní sa nenaplnia. Po rokoch pod drobnohľadom už chcú mať zrejme obaja aspoň v tejto veci pokoj.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie