Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozvod roka je na spadnutie! Raper je pripravený TÝMTO vraziť manželke dýku do chrbta!
Zdielať na

Rozvod roka je na spadnutie! Raper je pripravený TÝMTO vraziť manželke dýku do chrbta!

Archívna reportáž

Valentínsky deň oslavuje Kim Kardashian už iba so svojimi štyrmi deťmi a rodinou. Jej manžel, raper Kanye West, zrejme už žiadnu valentínku nepošle. Už niekoľko mesiacov spolu tento výstredný pár komunikuje iba minimálne. Na prstenníku Kim nevidieť zásnubný prsteň za závratnú sumu 1,3 miliónov dolárov, s ktorým sa tak rada ešte donedávna predvádzala. Všetko nasvedčuje tomu, že sa schyľuje k rozvodovému konaniu. Kim si vraj už najala aj známu rozvodovú právničku a Kanye taktiež v tomto smere nezaháľa.

Len pomerne nedávno, v roku 2014, sa s veľkou pompou konal v talianskej Florencii sobáš teraz rozvadeného páru. Pre Kim to bolo jej tretie manželstvo. Spolu s Westom mala vtedy už ročnú dcérku North, ďalšie tri deti pribudli počas manželstva. Ani tie však nedokázali zabrániť problémom vo vzťahu tohto slávneho páru. Začiatok manželskej krízy sa vraj dá pozorovať od jari minulého roku, keď začala aj epidémia koronavírusu. Kim sa spolu s deťmi uzavrela do ich kalifornského domu, čo Kanyemu nebolo veľmi po vôli. Často odchádzal na svoj ranč vo Wyomingu, kde pracoval vo svojom nahrávacom štúdiu.

Akékoľvek obmedzovanie Kanye West zjavne nestrpí. Nedokázal byť dlho uväznený spolu s deťmi a manželkou v karanténe. Aby sa z toho nezbláznil, nechával ich počas dňa doma a on sám sa sústredil na prácu v štúdiu na ranči ďaleko od nich. To mu Kim nevedela prepáčiť. Keď prichádzal neskoro v noci domov, už ho nečakala a zo správania manžela bola veľmi sklamaná. "Myslela si, že počas karantény bude mať Kanyeho po svojom boku, ale tak to bolo len pár týždňov, čo vydržal," tvrdil zdroj z blízkosti páru. O spôsobe života rodiny má zrejme každý z nich celkom inú predstavu.

Kanye to poriadne pokazil aj svojím prejavom počas kampane:

​Pravdepodobne ale toto nebol jediný dôvod sporov výstredných manželov. Nezávislý zdroj tvrdí, že West bol už dlhšiu dobu podráždený z rodiny Kim a ich predvádzaniu sa v médiách. S veľkou nevôľou a sebazaprením sa vraj len nakrátko zúčastnil posledného nakrúcania rodinnej show. "Je celkom mimo ich rodiny...Nechce s ňou mať nič spoločné," prezradil blízky zdroj pre portál E!. Ich reality show vraj považoval za neznesiteľnú. Kim sa spojenia so svojou rodinou ale nikdy nevzdala a Kayenovi údajne navrhli, aby sa dal liečiť na psychiatriu. Čerešničkou zrejme bolo Kanyeho zrútenie počas predvolebného vystúpenia, keď vytiahol tie najintímnejšie detaily zo života s Kim.

Ešte pred tromi mesiacmi si vyznávali lásku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Po neúspešnej kandidatúre na prezidenta sa West stiahol z verejného života do súkromia a nestrávil s rodinou ani Vianoce. Kim si zas užívala dovolenku na ostrovoch Turks a Caicos, odkiaľ fanúšikov na jej Instagrame provokovala horúcimi snímkami v bikinách. Najala si už známu rozvodovú právničku Lauru Wasser, ale zatiaľ sa s rozvodom neponáhľa. To Kanye West v tomto smere nezaháľa. O rozvod chce vraj požiadať ako prvý, čo by bola nepochybne dýka do chrbta Kim, s ktorou však už nekomunikujú. "Kanye už s týmto manželstvom úplne skončil a chce sa pohnúť ďalej. Je mu jedno, aké plány má Kim so zdržiavaním rozvodu. Podá žiadosť skôr, ak bude musieť. Chce ten rozvod aspoň tak, ako Kim," povedal zdroj z blízkosti páru. Rozvodové konanie ale iste nebude jednoduché kvôli štyrom deťom a veľkému spoločnému majetku. Verejnosť sa môže tešiť na ďalšiu reality show.

Súvisiace články

Najčítanejšie