Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Je na ženy, chce rodinu a predsa sa rozhodol vyzerať TAKTO! Úprimná spoveď Honzy z Brna
Zdielať na

Je na ženy, chce rodinu a predsa sa rozhodol vyzerať TAKTO! Úprimná spoveď Honzy z Brna

Zdroj: instagram/Oye_yourspace

Azda najslávnejší milovník plastík spomedzi mužov bol Brazílčan Rodrigo Alves. To stále platí, akurát, že je z neho už Jessica. Tá má ale aktuálne vážnu konkurenciu v Jankovi z Brna. Tento 26-ročný mladý muž sa už dostal aj do svetových médií vďaka svojim obrím perám a vzhľadu extrémne predizmenzovanej Barbie. No prekvapuje informáciou, že jeho hlavná "úchylka" je inde.

Honza Šimša poskytol rozhovor portálu Blesk.cz, pre ktorý úprimne porozprával, kde a kedy začala jeho postupná premena v extrémnej podobe.Mladý fotograf z Brna ešte pred dvomi rokmi vyzeral ako bežný chalan, no už vtedy dávno vedel, že má jeden neobvyklý fetiš - kožuchy. 

Honza priznáva, že už keď mal 13 rokov zistil, že sa mu veľmi páči, keď má na sebe žena pekný kožúšok. "Hovoril som si, že to je čudné, ale že ma to asi prejde. Neprešlo. Spočiatku som túto odchýlku bral ako nejakú chybu v sebe. Po puberte som si vravel, že je to divné. Inak som totiž na ženy. V šestnástich to začalo výstrelkami. Napríklad som prišiel domov s nafarbenými vlasmi," spomína si Jan na obdobie rannej mladosti.

O Honzovi písali prednedávnom svetové médiá:

Pred štyrmi rokmi sa ale rozhodol pritvrdiť, už nevidel dôvod sa pred svetom skrývať. "Spomínam si na deň, keď som v kožuchu vyšiel do spoločnosti, do centra Brna, do obľúbenej kaviarne. Sledoval som údiv ľudí. Bol to zvláštny pocit. Viac ako rok som sa obával toho, čo si ľudia myslia. Samozrejme, pre mnohých to nie je v poriadku dodnes. Rozumiem tomu, rešpektujem cudzie názory. Pre mňa ale bolo dôležité, že som si sám pre sebe obhájil, akou cestou pôjdem," rozpráva o svojom neobvyklom zverejnení Honza, ktorý miluje vysoké podpätky a ružové kožuchy. Žiaľ, neraz si zažil na ulici aj škaredé pokrikovanie ľudí a priznáva, že pochopenie nachádza v Česku len málokedy. Úplne inak je to ale v Nórsku, kde sa často zdržiava.

Honzovi evidente po zákroku praská koža nad perami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ØYE (@oye_yourspace)

Z pôvodne fotografa je dnes už aj podnikateľ - vyrába kožuchy a za svoj štýl sa ani trochu nehanbí, ani za pery naplnené do prasknutia. "Mal som obavy ísť do toho, ale v deň, keď som šiel po prvýkrát na úpravu, ma podporovala armáda kamarátok. Je pravda, že somto posledné dva roky už preháňal. Dával som si naraz do tváre aj 40 mililitrov, dnes tam mám dokopy sto mililitrov preparátov. Páčia sa mi extrémy," vysvetľuje svoj vzhľad Honza. Okrem perí má vyplnené aj lícne kosti a tiež upravenú bradu. Ktovie, kam až zájde, no najmä, či sa mu v tejto podobe podarí "zbaliť" ženu, ktorá by si s ním chcela založiť rodinu, ako si predstavuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie