Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To koľko rečí bude ovládať malá Aria?! Majk Spirit prezradil, ako to doma nastavili!
Zdielať na

To koľko rečí bude ovládať malá Aria?! Majk Spirit prezradil, ako to doma nastavili!

Majk Spirit s manželkou Mášou a ich malou dcérkou Ariou sa zaradili medzi kopu celebrít, ktoré sa rozhodli napriek pandémii utiecť za slniečkom ďaleko za hranice Slovenska. Iba pred pár dňami sa vrátili zo slnečného Dubaja. Povinnú ponávratovú karanténu ale trávia pomerne aktívne.

Raper Michal Dušička alias Majk Spirit zažíva najkrajšie obdobie v živote. Trvá už ale pekných pár mesiacov, odkedy sa pred rokom zasnúbil s milovanou Mariou z Ukrajiny, v lete sa vzali a na jeseň sa dočkali narodenia dcérky menom Aria. Podľa príspevkov na sociálnej sieti si jej rodičia plávajú veselo na ružovom obláčiku - zaľúbení a šťastní.

Ešte pred vzťahom s Majkom bol Mariinou hlavnou destináciou práve Dubaj, kde značnú dobu pracovala ako modelka. Nečudo, že si ako prvú destináciu na dovolenku s Ariou vybrali práve tento krásny, hoci umelý kus sveta.

Majk a jeho Maria si boli súdení:

​"Práve sme sa vrátili z dovolenky, boli sme sa trošku prevetrať aj s malou do Dubaja, pretože to je krajina, kde moja žena žila 13 rokov, takže po roku lockdownov a všetkých obmedzení prvýkrát stretla svojich kamarátov a trošku sa mohla socializovať, ukázať im dcérku, takže bolo to veľmi príjemné," prezradil pre jojkársky Topstar o pozadí dovolenky Majk Spirit.

Majk bol z Dubaja evidentne unesený:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Už teraz je jasné, že malá Aria bude "medzinárodné dieťa", nakoľko počúva od narodenia hneď tri reči naraz. "Hovoríme na ňu naraz tromi jazykmi, ja po slovensky, manželka po rusky a spolu po anglicky, plus každá babička a dedko na každej strane vo svojom jazyku, dokonca na strane mojej ženy, manžel jej mamy, teda dedko, je Nemec, takže od neho aj trochu nemčiny. Myslím, že to bude lingvistka ako vyšitá," povedal hrdo o vízii pre dcérku Majk Spirit. To sa Arii pri jej scestovaných rodičoch nepochybne zíde. 

Najčítanejšie