Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokovaná Lucie Bílá! TOTO jej priniesol neznámy človek, no kým vyšla von, zmizol!
Zdielať na

Šokovaná Lucie Bílá! TOTO jej priniesol neznámy človek, no kým vyšla von, zmizol!

Archívna reportáž

Svet zažíva už rok krušné časy. Pred 11 mesiacmi sa zastavil v našich končinách život. Slovensko a Česko pristúpilo pri prvých nakazených k tvrdým opatreniam s vierou, že prejde pár týždňov a všetko bude opäť v normále. Nikto netipoval, že vôbec nič nebude normálne ani o rok neskôr a tisíce životov bude zmarených. A ďalšie desať, či skôr státisíce ľudí budú prežívať zo dňa na deň či už pre nedostatok financií, alebo jednoducho pre depresie a stratu iskry. O to viac poteší každý prejav ľudskosti.

Správ o tom, ako zle vplýva aktuálne situácia na psychiku ľudí, ako pribúda samovrážd a depresií, v akých ťažkých situáciách sa ocitli manželky tyranov, ale najmä deti z problémových rodín, je stále viac. A nádej na zmenu sa zdá byť už ako sen. Na duchu upadajú aj mnohé známe osobnosti, niektoré sa dokonca postavili do čela protestov, najmä v Česku. Medzi tých, ktorí ešte stále nestrácajú úsmev, patrí speváčka Lucie Bílá, ktorá si dala snáď za úlohu vnášať medzi ľudí optimizmus.

Lucie Bílá prišla rovnako, ako jej kolegovia zo šoubiznisu o príjmy, ale aj o to, čo milujú najviac - kontakt s fanúšikmi. No neopustila sa, naopak, zapla stroj a počas prvej vlny o stošesť šila rúška a rozdávala po nemocniciach. A to je len časť z jej skutkov, ktorými sa snaží šíriť medzi ľuďmi dobro.

Lucie je k fanúšikom obvykle veľmi úprimná:

Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva, hlási stará ľudová múdrosť. A Lucie Bílá v tom prípade musí počuť veľmi príjemnú ozvenu. Je to zjavné aj na jej Instagrame, kde jej ľudia prejavujú obrovské sympatie. "Obdivujem ľudí, ktorí v tejto dobe myslia na druhých. Dnes mi priniesol domov darček jeden milý človek a ani nečakal na poďakovanie. Kým som vybehla z domu bol jednoducho preč," začala Lucie príspevok, ktorý skutočne dojíma.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

"Tak rada by som mu povedala, že v jeho nádhernom svetri, ktorý mi uplietol, budem schúlená ako v teplučkej deke celý deň a budem mu v duchu ďakovať, že na mňa myslel," odkázala Lucie milému človeku, ktorý sa rozhodol ju obdarovať tak, ako ona obdarúva iných. Na fotke je pritom speváčka v už na pohľad mäkkom svetríku sivej farby, čo muselo tomu, kto ho uplietol, nepochybne spraviť veľkú radosť. A na záver sa Lucie rozhodla "poslať ďalej". "Napíšte mi, kedy ste nečakane spravili radosť niekomu vy. Do nedele vyberem desiatich z vás a pošlem svoj náhrdelník 3 Perly. Som s vami," dojala týmto gestom vďaky sympatická speváčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie