Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Narodeniny a zásnuby v jednom! Škandalóznu krásku čaká svadba!
Zdielať na

Narodeniny a zásnuby v jednom! Škandalóznu krásku čaká svadba!

Archívna reportáž

Pre dedičku slávneho hotelového impéria je tento mesiac mimoriadne významný. Nielenže pred pár dňami oslávila okrúhle narodeniny, ale len o niečo skôr pred Paris Hilton pokľakol jej súčasný partner Carter Reum (40) a požiadal ju o ruku. Ako inak, stalo sa tak na súkromnom ostrove počas valentínskeho víkendu, kde zároveň oslavovali aj jej okrúhle narodeniny spolu s priateľmi.

Azda najkontroverznejšej dedičke sveta sa konečne pošťastilo aj v láske a svoje šťastie zdieľala Paris Hilton aj s fanúšikmi na sociálnej sieti. Presne v deň jej okrúhlych 40. narodenín, ktoré oslávila 17. februára 2021, pred ňou na romantickej pláži pokľakol jej partner Carter Reum, o ktorom sa už dlhšie vyjadruje ako o „tom pravom“. Milióny jej fanúšikov, ktorí sledujú jej profil prejavili v komentároch obrovské nadšenie.

Príbeh dvoch zamilovaných, Paris a Cartera, je ako okopírovaný zo sladkých románov. Stretli sa síce už pred 15 rokmi na nejakej rodinnej akcii, ale zamilovali sa až na inom rodinnom stretnutí pri príležitosti sviatku Vďakyvzdania v novembri 2019. Odvtedy vraj bez seba neboli ani jednu noc. A nečudo, pre vyberavú bohatú dedičku je Carter priam ideál. Je to vysoký štíhly fešák, úspešný podnikateľ s majetkom okolo 300 miliónov dolárov a pochádza aj z dobrej rodiny z Chicaga. Promoval na Columbia University v New Yorku a zakrátko sa stal investičným bankárom pre Goldman Sachs na Wall Street. Neskôr ale dal prednosť podnikaniu s bratom a veľmi sa im darí. Je aj autorom úspešnej knihy na tému podnikania.

Paris pred pár mesiacmi odpremiérovala dokument o samej sebe s názvom This is Paris:

Bohatá dedička slávneho multimilionárskeho rodu si zrejme uvedomuje, že roky ani jej nestoja a pokiaľ si chce založiť rodinu, je najvyšší čas. Dá sa predpokladať, že onedlho po zasnúbení bude nasledovať aj svadba tohto rozprávkového páru. Paris už raz bola zasnúbená s hercom Chris Zylkom, ale do manželstva to nevyústilo, teraz si určite príležitosť stať sa manželkou dokonalého muža nedá ujsť. Budúci manžel Carter si dal na výbere snubného prsteňa naozaj záležať. Dizajnový prsteň s masívnym diamantom z dielne Jean Dousseta, potomka slávneho parížskeho klenotníka Cartier, stál 3 milióny dolárov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Táto dvojica sa spolu objavila na verejnosti vlani v januári na Zlatých glóbusoch a hneď vyvolala pozornosť verejnosti. Neskôr, v čase uzavretia počas pandémie v dome Paris v Beverly Hills, mali čas sa dokonale spoznať. Zistili, že sú pre seba ako stvorení, nakoniec aj narodení sú v rovnaký rok a mesiac. Paris je ním nadšená. "Keď nájdeš svoju spriaznenú dušu, nevieš to. Cítiš to," s oduševnením napísala na sociálnej sieti. Aj Carter sa vyjadruje o Paris s obdivom."Je milá, inteligentná, autentická, proste úžasná," povedal a upozornil, že tak ju ukazuje aj nový dokument o nej. Obaja sa vraj stali odvtedy ako sú spolu lepšími, než boli predtým. Treba veriť, že to bude v manželstve ešte lepšie. Veľmi rýchlo plánujú založenie rodiny s pomocou umelého oplodnenia, pričom Paris sa vyjadrila, že si chce vybrať aj aké pohlavie jej naplánované dvojičky majú mať.

Súvisiace články

Najčítanejšie