Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tormová tvrdo kritizuje to, čo sa na Slovensku považuje za normálne! S ňou nech už nerátajú!
Zdielať na

Tormová tvrdo kritizuje to, čo sa na Slovensku považuje za normálne! S ňou nech už nerátajú!

Archívna reportáž

Herečka, moderátorka, spisovateľka a podnikateľka Kristína Tormová je už dlho čosi viac, ako "len" umelkyňou. Okrem všetkých vymenovaných povolaní je totiž aj výraznou influencerkou s vyše 130 tisíc sledovateľmi na sociálnej sieti. Jej príspevky sú ale trošku iné než tie, u väčšiny celebrít.

Na profile Kristíny Tormovej nenájdete našpúlené pery, dokonalú vizáž, fotky prefiltrované do nespoznania, ani motivujúce výroky. Či lepšie povedané, motivujúce príspevky má, ale obvykle to nie sú jednovetové životné odkazy prekopírované cez milión ďalších profilov. Kristína má názor a nebojí sa ho napísať.

Kristína Tormová občas spôsobuje svojimi príspevkami na Instagrame poriadny rozruch. Obvykle je to pri témach, ktoré sú v spoločnosti buď tak trochu nedotknuteľné, ale sú na ne výrazne kontroverzné názory. Prednedávnom rozvírila vody debatou o filtroch na fotkách, keď sa ukázala v totálne zmenenej, dokonalej podobe, predtým to zase bola debata o zbytočnom nakupovaní len s vidinou zľavy.

Kristína sa výrazne presadila knihami o radostiach a starostiach materstva:

​A teraz zaťala táto trojnásobná mama rovno do srdca slovenského národa. Lebo ak sa o niečom hovorí, že to Slováci skutočne milujú, je to alkohol. Aktuálne ale beží výzva "suchý február", keď si majú ľudia po celý mesiac odpustiť hoci aj každovečerný pohárik vína. Kristína má za sebou "suchého" dva a pol roka. Aj ona ale večne dostáva dokola tú istú otázku a jej odpoveď obvykle zaskočí. "Keď si nedáš pohárik, si buď tehotná, alebo divná. Tak to v našich končinách funguje. Ak si len divná, tak si ten ho nakoniec dáš.., aby ťa neotravovali," opísala úplne bežnú skúsenosť každého, či v tomto prípade každej, ktorá sa snaží vylúčiť alkohol zo svojho života.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

Kristína sa zaprisaháva, že už nikdy si nedá ani kvapku tekutiny, ktorá Slovákom preteká hrdlom na litre, presnejšie za rok 12 litrov na hlavu, vrátane novorodencov. Tormová už v tejto štatistike nemieni byť, abstinencia je priniesla nevídané benefity. "Nebudem piť, lebo mi to nechýba, lepšie spím, nemám radostné ups a opicové downs, v strese mi nenapadne 'juj, ulejte mi', nie som spuchnutá ako hroch, mám viac energie, nefajčím," píše Kristína a jedným dychom dodáva, že v živote toho v alkoholovom opojení preskákala už dosť. Podľa reakcií žien nejedna už podobné rozhodnutie spravila, iné síce nie, ale pritakajú. Tormová opäť uderila klinec po hlavičke, a ak by si z nej vzal príklad čo i len jeden človek, je to víťazstvo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie