Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezdni rodičia sa dočkali! Dokonalú lásku korunovali bábätkom!
Zdielať na

Hviezdni rodičia sa dočkali! Dokonalú lásku korunovali bábätkom!

Archívne video

Ďalší celebritný pár korunoval svoju lásku narodením dieťatka. Kým v svetoznámom seriáli Hra o tróny skončil príbeh ich lásky tragicky, v skutočnosti sexi Kit Harington a červenovlasá Rose Leslie píšu dokonalú lovestory. Teraz už v trojici.

Málokto nepozná hercov Kita Haringtona (34) a Rose Leslie (34), ktorí si stretli a zaľúbili v mimoriadne populárnom televíznom seriáli Hra o tróny vysielanom v rokoch 2011–2019. Jon Snow a divoká Ygritte síce stihli mať v skutočnom živote už aj krízu vo vzťahu, dokázali ju prekonať a v roku 2018 sa stali manželmi. A teraz sa stali aj šťastnými rodičmi zdravého chlapčeka.

O tehotenstve Rose sa verejnosť dozvedela vlani v septembri po tom, ako sa objavili jej fotografie s tehotenským bruškom. Spolu s radostnou udalosťou prezradila, že sa z mekky filmu rozhodli s manželom presťahovať späť do Anglicka ešte pred príchodom bábätka na svet, čo aj urobili. Obaja hovoria, že milujú pokoj, prírodu a bujnú zeleň britského ostrova so živými plotmi okolo záhrad s množstvom poletujúcich vtákov a skvelými susedmi, čo im zrejme v Amerike chýbalo. A napokon aktuálne potvrdil pre Metro.co.uk ich hovorca, že sa im už narodil synček a dodal: "Sú veľmi, veľmi šťastní!"

Pozrite sa na spoločné scény Kita a Rose:

Meno nového člena hereckej rodiny zatiaľ neprezradili. Rozhodne sa narodil do dobrej rodiny. Kit Harington, celým menom Christopher Catesby Harington, je vraj potomkom Karla II. Stuarta. A Rose Leslie zas vyrastala na hrade z 12. storočia Warthill v Aberdeenshire v Škótsku, ktorý vlastnia jej rodičia. Tam sa konala v roku 2018 aj veľkolepá hostina po sobáši v kostole v Kirkton of Rayne, za účasti kolegov Petra Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner a Emilie Clarke, s ktorými sa spriatelili pri natáčaní seriálu Hra o tróny. Kvôli tejto udalosti sa na čas prerušilo dokonca aj jeho nakrúcanie.trony

​Harington a Leslie sa spoznali v roku 2012 na Islande práve pri nakrúcaní seriálu na motívy fantasy ságy amerického spisovateľa George R. R. Martina Pieseň ľadu a ohňa. On zahral rolu Jona Snowa, nemanželského syna lorda Eddarda Starka zo Zimohradu a ona stvárnila Ygritte, divokú ženu spoza múru. Pre Vogue Italia sa herec vyjadril, ako preskočila iskra. "Ak vás niekto priťahuje a potom s ním hráte zamilovaný pár, je veľmi ľahké sa zamilovať," priznáva. Ako vidieť, pár je šťastne zamilovaný doteraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie