Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na plátne hrdina, v skutočnosti hulvát?! Herec z Hier o tróny sa pobil s manželkou!
Zdielať na

Na plátne hrdina, v skutočnosti hulvát?! Herec z Hier o tróny sa pobil s manželkou!

Archívna reportáž

Herec Sean Bean má naozaj skvelý herecký talent. Ako inak by dokázal tak dôveryhodne zahrať cnostného pána Zimohradu, Neda Starka, keď v skutočnosti má problém ustrážiť množstvo vypitého alkoholu a tiež udržať svoj temperament v medziach slušného správania.

Americký herec so svojou v poradí už piatou manželkou, 33-ročnou Ashely Moore, zažili celkom bujarý deväťhodinový let z kanadského Vancouveru do Londýna. A nie, nemali v úmysle vstúpiť do High Mile klubu, ale presne naopak.

Podľa denníka thesun.co.uk sa na palube lietadla opili a pohádali na úrovni piatej cenovej. „Sean a jeho pani do seba liali víno od momentu, keď nasadli do lietadla,“ opísal situáciu očitý svedok, prísediaci v prvej triede lietadla. „Asi v polovici cesty sa začali hádať a vzájomne sa osočovať. Bolo to celkom nepríjemné. Boli veľmi opití a v dobrej nálade, no situácia sa zrazu škaredo otočila,“ dodal znechutený svedok.

Sean Bean ako Eddard Stark v megaúspešnom seriály Hry o tróny:

Mladá manželka mala údajne svojou nešikovnosťou vyliať Seanovi pohár vína priamo do rozkroku. Opitý herec, v premočenej džogingovej súprave vraj vyzeral naozaj úboho. Situáciu nezvládol a chrstol svojej drahej polovičke pohár s vínom priamo do tváre. Musela zasiahnuť aj posádka lietadla, ktorá sa snažila rozohnenému a opitému paru vstúpiť do svedomia. „Je ťažké vyjednávať s Áčkovou celebritou,“ dodal svedok.

Sean sa na sociálnej sieti prezentuje ako starostlivý muž pomáhajúci charite:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Had a great time yesterday helping to raise money for a fantastic charity @cureeb

Príspevok, ktorý zdieľa Sean Bean (@sean_bean_official),

Po prílete na londýnske letisko Heathrow svedkovia videli, ako pár nasadá do VIP vozidla a zdroj z leteckej spoločnosti hovorí o veľkom šťastí, že incident nemusela riešiť polícia.

 

 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie