Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koronavírus udrel hromadne! Šesť českých hercov sa navzájom nakazilo, odolal len TENTO hviezdny komik!
Zdielať na

Koronavírus udrel hromadne! Šesť českých hercov sa navzájom nakazilo, odolal len TENTO hviezdny komik!

Archívna reportáž

Naši západní susedia v Českej republike museli na boj s koronavírusom vytiahnuť tvrdšie kalibre. Nákaza sa u nich šíri veľkou rýchlosťou a nevynecháva ani mnohé známe tváre. Avšak tentokrát si sadla rovno na všetkých šesť hereckých kolegov v dabingovom štúdiu.

Herečka Růžena Merunková (80), Petr Čtvrtníček (56), Jan Hartl (68), Ondřej Rychlý (28), Jaroslava Kretschmerová (65) a Tereza Císařová (26) sa podľa informácii denníka Aha! nakazili koronavírusom potom, ako spoločne v štúdiu nahrávali detskú audioknihu. Jediný z partie, kto sa akoby zázrakom závažnému ochoreniu vyhol, je 70-ročný Jiří Lábus.

​Šestica hereckých kolegov sa zišla pri nahrávaní audioknihy známeho diela Strašidlo Cantervillské z pera slávneho írskeho spisovateľa Oscara Wilda. Príznaky a priebeh mal každý iný, no najťažšie prežíval ochorenie Peter Čtvrtníček. Na počudovanie mal ťažšie príznaky aj 28-ročný Ondřej Rychlý.

Humorista bez servítky, Petr Čtvrtníček, znášal chorobu najhoršie. Pozrite si jedno z jeho mnohých vtipných videí:

"Chopili sme sa šiestich mikrofónov a nahrávali ako o život. Potom sme zistili, že sme všetci nakazení. Čtvrtníček skončil v nemocnici, Rychlý bol na tom zle, pretože zvracal a my ostatní sme mali celkom ľahký priebeh tej nákazy,“ prezradila pre spomínaný denník Růžena Merunková, najstaršia nakazená z partie, ktorá však s COVID-om bojovala dlhých 16 dní. Popri zvýšenej teplote a suchom kašli podľa vlastných slov pociťovala aj nesmiernu únavu a bolesť hlavy.

Medzi nakazenými s ťažšími príznakmi je aj iba 28-ročný herec Ondřej Rychlý:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Copak bych se nepochlubil :-) ...miluji.

Príspevok, ktorý zdieľa Ondřej Rychlý (@orychly),

Zaujímavé však je, že sa nákaza vyhla 70-ročnému Lábusovi, ktorý sa taktiež podieľal na nahrávaní príbehu o strašidle z Canterville. Merunková zažartovala, že s mu choroba vyhla, lebo daboval strašidlo. Avšak neskôr prezradila skutočný dôvod, ako sa asi podarilo 70-ročnému hercovi známemu aj z komédie Slunce, seno, jahody vírusu vyhnúť. ,,On totiž nahrával v štúdiu sólo. No a potom je to pekný hypochonder. Stále so sebou vláči tašku plnú liekov, tak bol asi proti vírusu dobre nadopovaný,“ prezradila na svojho kolegu herečka na záver. Podstatné je v tomto prípade to, že všetci chorobu úspešne prekonali.

Súvisiace články

Najčítanejšie