Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Covid-19 zmenil Milana Kňažka na nepoznanie! Silný odkaz lekárom!
Zdielať na

Covid-19 zmenil Milana Kňažka na nepoznanie! Silný odkaz lekárom!

Archívna reportáž

Milan Kňažko zverejnil pred dvomi týždňami, že sa zrejme počas výkonu svojej práce, teda v kontakte s divákmi v divadle pravdepodobne v Prahe, nakazil koronavírusom. Žiaľ, choroba covid-19 sa u neho rozvinula do pomerne dramatickej podoby. Musel byť hospitalizovaný a vzhľadom k jeho vyššiemu veku mali mnohí obavy aj o jeho život.

Presne dva týždne od správy o nákaze prišla, našťastie, dobrá správa. Hoci Milan Kňažko nenapísal priamo, že už je úplne zdravý, dá sa z jeho slov predpokladať, že má byť lekárom za čo vďačný.

Milan Kňažko oslávil koncom augusta malé jubileum - 75 rokov. To je už vek, keď patria nakazení koronavírusom do vysoko rizikovej kategórie. Jemu sa s pomocou lekárov podarilo chorobu prekonať a ostáva veriť, že bez vážnejších následkov.

Milan Kňažko v JOJke pravidelne vtipne glosoval na aktuálne témy:

​Hoci sa po zverejnení správy, že sa nakazil zjavili pod jeho statusom na Facebooku komentáre, ktoré nemožno označiť inak, ako hyenistické, necitlivé a hlúpe, so skvelým hercom to, našťastie, nezamávalo. Sústredil sa na vyliečenie a treba veriť, že slová, pri ktorých ostáva až rozum stáť, si ani neprečítal. Teraz zverejnil odkaz tým, ktorí mu zachránili život. "S veľkou vďakou a hlbokou úctou sa skláňam pred sestričkami, doktormi a všetkými zdravotníkmi, ktorí v týchto ťažkých časoch a mimoriadne náročných podmienkach riskujú svoje zdravie, aby chránili to naše, vrátane záchrany toho najcennejšieho, životov," napísal na svoj profil na Facebooku.

S veľkou vďakou a hlbokou úctou sa skláňam pred sestričkami, doktormi a všetkými zdravotníkmi, ktorí v týchto ťažkých...

Uverejnil používateľ Milan Kňažko Streda 14. októbra 2020

Už na prvý pohľad je zjavné, že choroba Kňažka poriadne potrápila. Najdôležitejšie je ale to, že pliagu porazil. Rád by ale bol, aby boli odmenení tí, ktorým nielen on má byť za čo vďačný. "Verím, že zodpovední ústavní činitelia to v rámci nastávajúcej reformy zhodnotia nielen slovami. Ešte raz Vám ďakujem za starostlivosť, ľudskosť, trpezlivosť a odbornosť," poďakovala sa úprimne a s pokorou herec. Vzhľadom k opatreniam môže nasledujúce týždne oddychovať a fanúšikovia veria, že sa následne vráti v plnej sile na javiská a pred kamery a bude ich zabávať tak, ako doteraz.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie