Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Smutná správa. Zomrela hviezda zo seriálu Dva a pol chlapa!
Zdielať na

Smutná správa. Zomrela hviezda zo seriálu Dva a pol chlapa!

Archívne video

V júli svet obletela správa, že sa vo vážnom stave ocitla na jednotke intenzívnej starostlivosti americká herečka s jedinečným zjavom a skvelým hereckým talentom, neprehliadnuteľná Conchata Ferrell. Predstaviteľka Berty s ostrým jazykom z mega úspešného seriálu Dva a pol chlapa svoj boj o život, žiaľ, prehrala.

Conchata Ferrell prekonala začiatkom júla masívny srdcový infarkt a následne bola na jednotke intenzívnej starostlivosti napojená na dýchací prístroj. Hoci sa javil byť jej stav stabilizovaný, predsa len po troch mesiacoch dlhotrvajúcim zdravotným problémom podľahla, píše portál Deadline.

Americká herečka pred časom pre vážnu infekciu, s ktorou bojovala od začiatku roka v zariadení pre dlhodobo chorých. Následne utrpela infarkt, ktorý trval podľa slov jej manžela takmer 10 minút. Navyše musela absolvovať aj dialýzu.

Pozrite si najlepšie scény seriálovej Berty:

Organizmus 77-ročnej Conchaty už taký nápor nevydržal a po takmer troch mesiacoch boja telo vypovedalo službu. "Bola jedným z velikánov. Vraveli sme jej Chatty a všetci sme ju milovali," vyjadril sa scenárista seriálu Dva a pol chlapa, Chuck Lore. "Bola to nádherná žena. Plačem pre ženu, ktorá mi bude chýbať, ktorá nám prinášala toľko radosti," vyjadril sa John Cryer, predstaviteľ príživníka Alana.

Krásne slová venoval "svojej" Berte aj Charlie Sheen:

Na rozdiel od problémového Charlieho Sheena, ktorého pre neskoré príchody, problémy s alkohol a napokon aj provokatívne vyjadrenie smerom k tvorcom zo seriálu "vyhodili", Conchata bol ukážkou hereckej zodpovednosti a dokonalosti a všetci kolegovia, vrátane Sheena na ňu spomínajú s láskou. Zomrela v pondelok v pokoji, obklopená svojimi najbližšími v losangelskej nemocnici. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie