Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Postav dom, zasaď strom! Tento hviezdny spevák to vzal zjavne až príliš doslovne!
Zdielať na
Hudba

Postav dom, zasaď strom! Tento hviezdny spevák to vzal zjavne až príliš doslovne!

Archívna reportáž

Komu sa nelení, tomu sa zelení a v prípade speváka hitu Perfect či Thinking out loud to platí doslova. Za zarobené peniaze si postavil nielen honosné obydlie, ale obkolesil ho toľkou zeleňou, že by sa zaň nemusel hanbiť ani lesopark v bežnom európskom mestečku.

Spevák Ed Sheeran si nechal okolo svojho nového obydlia nasadiť vlastný les, vytvoriť jazierko a tiež malú lúku, na ktorej sa môže pásť dobytok. Podľa informácii denníka The Sun minul na nový domov v britskom Suffolku už takmer štyri milióny eur a obrovský komplex nazval celkom príznačne "Sheeranville".

Sympatický ryšavý spevák staval tento domček snov posledných päť rokov a ladí posledné detaily k jeho dokonalosti. Zalesnené územie na jeho pozemku ho stálo desiatky tisíc eur, no na pozemku zatiaľ vidno iba veľké prázdne pole. "Veľké pole na pozemku pri jazierku bude o niekoľko rokov celé pokryté hustým lesom. Vysádzal množstvo vysokých stromov, ktoré mu v budúcnosti doprajú vytúžené súkromie," prezradil zdroj pre spomínaný denník.

Romantickú pieseň Perfect venoval Ed svojej stredoškolskej láske Cherry, dnes matke jeho zatiaľ jediného dieťaťa:

​Ed je spolu s manželkou Cherry veľkým ochrancom prírody a tak výsadbou zabil dve muchy jednou ranou. Na jednej strane mu stromy doprajú v budúcnosti súkromie, no zároveň môže mať aj dobrý pocit, že robil dobrý skutok pre planétu Zem. "Do projektu sa pridala aj Cherry, keďže je za zalesňovanie a udržateľný životný štýl," dodal zdroj. Mladá rodinka sa nevyhla problémom so susedom, ktorý si chcel rozšíriť svoju záhradu až do tesnej blízkosti spevákovho pozemku. To sa Edovi nepáčilo a s pánom Robinsonom, ako sa sused volá, sa rozhodol súdiť. Napriek slávnemu menu však tento spor prehral a musel sa zmieriť s tým, že sa hranica susedovho pozemku o niečo priblíži. Fotografie jeho rozľahlého obydlia v Suffolku si môžete pozrieť v galérii TU.

Ed Sheeran oznámil začiatkom septembra radostnú novinku, stal sa z neho po prvýkrát otec:

Na obrovskom pozemku sa okrem lesa nachádza aj veľký bazén, vírivka, ovocný sad, skleníky, podzemné kino, posilňovňa, murovaná kuchyňa pod šírym nebom, nahrávacie štúdio či vlastná krčma. Nezabudli ani na zvieratká, ktoré k lesu patria a vyhĺbili im jazierko, kde sa môžu osviežiť. Lúku vysadili pre kozy, ovečky a sliepky, ktoré plánujú chovať. Nuž. v Edovom prípade nabralo známe príslovie "postav dom, zasaď strom" úplne nové rozmery.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie