Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Paranoidný?! Bývalka princa Harryho tvrdí, že Harry má psychické problémy!
Zdielať na

Paranoidný?! Bývalka princa Harryho tvrdí, že Harry má psychické problémy!

Archívna reportáž

Kedysi snáď najobľúbenejší člen britskej kráľovskej rodiny, princ Harry, začína čoraz viac prejavovať aj svoju druhú tvár, nie tú navonok rozžiarenú, so šibalským úsmevom, ako donedávna. Verejnosť z toho viní najmä jeho manželku Meghan, no najnovšia kniha odhaľuje, že za to môže americká herečka iba sčasti.

V knihe Súboj bratov, ktorá má prísť na pulty kníhkupectiev už 15. októbra, sa jej autor Robert Lacey zameral na vzťah kráľovských bratov Harryho a Williama. O mladšom z dvojice bratov sa podľa informácii denníka The Sun čitatelia dozvedia mnohé prekvapivé skutočnosti z jeho osobného života. Napríklad aj sondu do duše na prvý pohľad bezstarostného a usmievavého princa a a jeho údajné psychické problémy.

Bude to už druhá kniha v tomto roku, ktorá čitateľom a fanúšikom kráľovskej rodiny priblíži, aký princ Harry v skutočnosti je. V knihe Finding Freedom sa jej autori Omid Scobie a Carolyn Durand zamerali hlavne na Harryho a Meghan a ich škandalózneho odchodu z kráľovskej rodiny. V najnovšej knihe Súboj bratov, teda Battle of Brothers, mapuje autor najmä pozadie vzťahu kráľovských bratov, ako aj ich povahové zvláštnosti. Na stránkach očakávanej knihy sa nebál sa upozorniť aj na Harryho psychické problémy.

Princ Harry nemá jednoduchý život, okrem smrti matky v citlivom veku žil neustále v tieni svojho staršieho brata. Mnohí si myslia, že práve pri sebavedomej Meghan, ktorá mu dala vlastnú rodinu, zatúžil po slobode a živote vo vlastnej réžii:

​S predčasným skonom matky, princeznej Diany (†36), sa nevedel vtedy iba 12-ročný Harry vyrovnať, čo viedlo aj k jeho následným psychickým problémom. Nedokázal sa ovládať, neváhal ani podvádzať v škole pri testoch, fajčiť marihuanu, či provokovať na večierkoch. Starší brat William ho vraj v záujme jeho ochrany dokonca poslal k psychológovi. Ale ani ten nedokázal Harrymu celkom pomôcť. Medzi bratmi to kvôli nezhodám odvtedy začalo škrípať, aj keď sa navonok tvárili ako nerozluční.

Harryho bývala priateľka, herečka Cressida Bonas, sa s ním údajne rozišla aj kvôli jeho psychickým problémom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Instagram vs Reality. Peggy Sue and her sharp little toes... ?

Príspevok, ktorý zdieľa Cressida Bonas (@cressida_bonas_),

Harry sa nebál priznať ani autorke biografie, ktorú napísala autorka Angela Levin, že častokrát nezvládal niektoré životné situácie tak, ako sa od neho očakávalo. Veľa by o ňom vedeli rozprávať aj jeho bývalé priateľky. Jeho chaotické správanie opísala Cressida Bonasová autorovi poslednej spomínanej knihy s názvom Súboj bratov. „Cresside sa zdalo, že je Harry poznačený a zahľadený do seba. Svojim priateľom sa posťažovala, že je nervózny z médií. Tvrdil, že ho sledujú paparazzovia, aj keď bolo jasné, že tam žiaden nebol,“ píše sa v knihe. Harryho paranoja bola zrejme aj jeden z dôvodov jrozchodu. Následne sa dal princ Harry dokopy so zrelou Meghan, a tá mu doslova učarovala. Zdá sa, že spoločne s ňou sa nebojí ísť vlastnou cestou, bez príkazov a nariadení z kráľovského dvora.

Súvisiace články

Najčítanejšie