Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Stále nezabudli! Seriáloví kolegovia posielajú pozdravy do neba!
Zdielať na

Stále nezabudli! Seriáloví kolegovia posielajú pozdravy do neba!

Archívna reportáž

Legendárny seriál Beverly Hills 902 10 sa stal priam kultom mladých ľudí v 90. rokoch. Dnes je už jasné, že s niektorými hlavnými protagonistami sa osud nemaznal. Práve predstavitelia zamilovanej dvojice Brendy a Dylana mali a majú svoj život poznačený vážnymi zdravotnými problémami.

Kým Shannen Doherty alias Brenda Walsh o svoj život s rakovinou naďalej statočne bojuje, jej seriálový partner Luke Perry o ten svoj bojovať nestihol. Po ťažkej mozgovej príhode sa z umelého spánku už neprebral a 4. marca 2019 zomrel vo veku 52 rokov. V týchto dňoch by oslávil narodeniny a jeho kolegovia si na neho s láskou zaspomínali prostredníctvom sociálnych sietí.

Nedožité 53. narodeniny by  11. októbra oslávil predstaviteľ Dylana McKaya v legendárnom seriály Beverly Hills 902 10. So svojím seriálovým alteregom mal veľa spoločného, aj Luke bol rebel, ktorý mal k alkoholu aj drogám neraz veľmi blízko. Či sa pod jeho predčasný skon podpísali aj tieto neduhy nie je potvrdené, ale ani vylúčené. Napriek tomu bol medzi priateľmi a hereckými kolegami mimoriadne obľúbený a všetci sa tešili na jeho návrat do seriálu, ktorí sa tvorcovia rozhodli opäť oživiť v nových častiach s názvom Beverly Hills Reboot.

Seriál Beverly Hills 902 10 sa so svojimi účinkujúcimi zaradil medzi symboly 90. rokov:

Jeho seriáloví kolegovia si ho pripomenuli fotografiami na sociálnych sieťach a do neba mu poslali dojemné odkazy. "Brat od inej matky. Želám Ti krásne narodeniny," na svoj instagramový profil herec Ian Ziering alias Steve (56). Fotku Lukea pridala do svojho príbehu aj Shannen Doherty, ktorá statočne bojuje so zákernou rakovinou v poslednom štádiu. Aj seriálová Kelly, teda Jennifer Garth, pod čiernobielu fotografiu pripojila odkaz: "Navždy v mojom srdci."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

forever in my heart

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie ? (@jenniegarth),

Azda najdojemnejší odkaz do neba venoval svojmu kolegovi a kamarátovi zároveň herec Brian Austin Green, predstaviteľ pochabého Davida. Na svoju sociálnu sieť zavesil fotografiu z archívu, na ktorej sa ako mladí chlapci tešia zo života na slnkom zaliatej pláži. "Bože, moje dve pravé lásky vedľa seba," napísala fanúšička.

Brian Austin Green zdieľal jednu z posledných fotografií svojho kamaráta a hereckého kolegu, Lukea Perryho:

Neskôr Brian zdieľal s fanúšikmi jednu z posledných fotografií Lukea Perryho, ktorú mu poslal krátko pred smrťou. Herec je na nej zachytený na pláži, na prechádzke so svojím verným štvornohým kamarátom. "Toto je posledná fotka, ktorú si mi poslal. Mám ju nastavenú ako fotku na uzamknutej obrazovke. Toto je pre mňa nesmierne ťažký deň, ty si zmenil život každému, koho si stretol. Budeš mi už navždy chýbať, braček," znie smutný text pod fotografiou. Luke Perry sa napriek úspechu seriálu rozhodol Beverly Hills v roku 1995 opustiť. Jeho filmovú dráhu sa mu na chvíľu podarilo rozbehnúť účinkovaním vo filme Piaty element po boku Brucea Willisa a Milly Jovovich. V roku 1998 si opäť zahral epizódnu úlohu v domovskom seriáli Beverly Hills 90210, kde hral hral až do roku 2000. Od roku 2017 pôsobil v seriáli Riverdale.

Súvisiace články

Najčítanejšie