Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najšťastnejší otec pod slnkom? Šieste dieťa si užíva, akoby bolo prvé!
Zdielať na

Najšťastnejší otec pod slnkom? Šieste dieťa si užíva, akoby bolo prvé!

Blonďavý miláčik žien pred mesiacom privítal na svet svoje šieste dieťa, avšak prvé s jeho aktuálnou manželkou, pre ktoré je to jej prvý potomok. Nedávno sa ukázal s malým batôžkom lásky v uliciach a jeho správanie roznežnilo azda každého.

Britský herec Jude Law sa so svojím iba bábätkom prechádzal ulicami Londýna a každý, kto mal možnosť ho stretnúť mal istotne hneď krajší deň. Britský denník Daily Mail priniesol rozkošné fotografie čerstvého otecka, ktorý pri kočíkovaní strúhal na svoje bábo nežné grimasy a aj s jeho hustou šedivou bradou a výraznými kútmi vo vlasoch pôsobil ako ten najšťastnejší Robinson Crusoe po slnkom.

Herec Jude Law a jeho v poradí druhá manželka Phillipa Coan (33) oznámili správu o narodení ich prvého spoločného potomka iba minulý mesiac, hoci dieťatko už bolo na svete zrejme od júla. Ani pohlavie zatiaľ nie je známe a zdá sa, že rodičia nemajú potrebu svetu oznamovať každý detail svojej radosti a rodičovstvo si užívajú v súkromí. Jude však fanúšikom aspoň doprial pohľad na jeho šťastnú tvár a radosť z otcovstva tesne pred päťdesiatkou.

Jude Law si zahral hlavnú postavu po boku ďalšieho charizmatického herca Roberta Downeyho Jr. v snímke Sherlock Holmes: Hra Tieňov v roku 2011:

Predstaviteľ nového Sherlocka Holmesa nenechal prechádzkovú výbavu na náhodu a okrem kočíka si svoju ratolesť nosil aj v ergonomickom  detskom nosiči. V tom mal možnosť byť pri svojom bábätku ešte bližšie, čo si podľa fotografií vskutku užíval. Fotografie šťastného otecka Juda Lawa si môžete pozrieť v galérii TU.

Krásna Iris Law, ktorú má Jude s bývalou manželkou Sadie sa živí ako modelka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? ✫ ? ~~* ?? ????????? ???????

Príspevok, ktorý zdieľa Iris Law (@lirisaw),

Britský herec a lámač ženských sŕdc Jude Law mnohých prekvapil nečakaným rozvodom s jeho manželkou a matkou troch jeho detí, Sadie Frostovou ešte v roku 2003. V kuloároch sa šepká, že ich vzťah naštrbila nehoda v roku 2002, pri ktorej vtedy ich 2-ročná dcérka Iris zjedla tabletku extázy. Tá vraj ležala na zemi reštaurácie, kde sa s matkou vtedy nachádzala. Okrem dnes už 19-ročnej Iris, 24-ročného syna Raffertyho a 18-ročného Rudyho, má Jude z predošlých vzťahov so speváčkou Catherine Harding aj dcérku Adu (5), a s modelkou Samanthou Burke 11-ročnú Sophiu. V roku 2019 sa oženil s psychologičkou Philipou Coan, s ktorou o rok neskôr privítali svojho prvého potomka.

Súvisiace články

Najčítanejšie